Afbeelding
Foto:

Bronzen Tapknop Gastrobar TOF

Venray | Gastrobar TOF in Venray is winnaar van de jaarlijkse Bronzen Tapknop en mag zich een van de beste horecazaken van 2017 in de regio Limburg noemen.

De Bronzen Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van Heineken Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling.

Café Gotcha in Weert won de Gouden Tapknop, de prijs voor het beste café van de regio.

Twan en Floor van Bussel, eigenaren van Gastrobar TOF, namen de prijs vorige week donderdag in ontvangst.

Floor van Bussel is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor Gastrobar TOF: "Wat een verrassing dat we de Bronzen Tapknop in ontvangst hebben mogen nemen! Alles draait om tasting en sharing, genieten en delen. Dat heerlijke moment waarop je geniet van een goed glas wijn, een heerlijk gerecht of een avond culinair helemaal losgaan. Dat we nu de derde van onze regio zijn geworden, is ongelofelijk! Ons team heeft hier het hele jaar ontzettend hard voor gewerkt en dan maakt deze prijs ons extra trots!"

De uitreiking van de Gouden Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland.

Freek Laeven, regiomanager in Limburg: "We faciliteren al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken, Gastrobar TOF heeft dit jaar met laten zien dat zij de terechte winnaars zijn van de Bronzen Tapknop. Een prestatie om trots op te zijn!"

De Gouden Tapknop is uitgereikt aan Café Gotcha en Café de Brouwer ging naar huis met de Zilveren Tapknop. Daarnaast zijn er dit jaar Gouden Spatels uitgereikt voor het beste terras, het beste eetcafé, het beste speciaal biercafé en de beste sportkantine.

Naast de uitreiking van de Bronzen Tapknop wordt ieder jaar ook de beste nieuwkomer met een Gouden Spatel in het zonnetje gezet. Gastrobar TOF mocht naast de Bronzen Tapknop ook de prijs voor Beste Nieuwkomer in de regio Limburg in ontvangst nemen.

Op de foto: Twan en Floor van Bussel zijn trots op het winnen van de Gouden Tapknop.