Weijerkoor Boxmeer in basiliek

Boxmeer | Het Weijerkoor uit Boxmeer, dat ook leden uit Venray telt, brengt op zondag 18 maart om 15.00 uur de Johannespassie van Bach ten gehore in de Sint Petrusbasiliek in Boxmeer.

De basiliek is open voor publiek vanaf 14.30 uur.De Johannes Passie is de enige passie van Bach die in zijn geheel de geschiedenis overleefd heeft. Het verhaal is gebaseerd op het lijdensverhaal uit het evangelie van de apostel Johannes. De solopartijen bij het concert worden gezongen door Nicole Fiselier (sopraan), Carina Vinke (alt), Arco Mandemaker (tenor), Hans Christian Hinz (bas). De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door het Holland Kamer Orkest. Het concert staat onder leiding van dirigent José Doodkorte.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.weijerkoor.nl.

Cambrinus

Horst | Lynn Miles en Lynne Hanson staan op zondag 11 maart het podium van Cambrinus in Horst.

Deze twee geprezen singer-songwriters uit Ottawa-Canada toeren samen onder de naam The LYNNeS en sluiten hun Europese tour 2018 af in Horst. Dit optreden begint om 16.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via de website www.cambrinusconcerten.nl en bij alle VVV-kantoren in Noord- en Midden-Limburg.