Afbeelding
Foto:

De erfenis van Tante Bella

Wanssum | Toneelvereniging 't is W.A.T. uit Wanssum staat op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart op de planken met de nieuwe klucht De erfenis van Tante Bella, geschreven door Henk Roede.

Het toneelstuk gaat over Tante Bella. Deze tante van Coby en Albert is overleden. Coby en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een band met de tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu immers een erfenis en die erfenis bestaat uit een wat verpauperde
beautysalon.

Coby is ervan overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dit allemaal wel zo'n goed plan? Immers tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar broer en zus mee te kampen hebben, want zo'n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. Trouwens zijn Coby en Albert wel de enige erfgenamen?

De voorstellingen vinden plaats in De Zandhoek aan de St. Leonardsweg 1 in Wanssum en beginnen op vrijdag en zaterdag om 19.30 uur en op zondag om 14.00 uur.


Korenmiddag

Venray | In WOC 't Schöpke in Venray wordt op zondag 11 maart vanaf 14.00 uur een korenmiddag gehouden waarbij genoten kan worden van optredens door Popkoor The Inspiration uit Blerick en Klapa Per Caso uit Venray.

Het repertoire van Popkoor The Inspiration is gebaseerd op de jaren '70 en '80. Nummers als Time after time en Crazy little thing called love maken er deel van uit, maar ook golden oldies als Lollipop en Chirpy chirpy cheep cheep.

Een speciale plaats in het oeuvre is ingeruimd voor You're the inspiration als lijflied van het koor. Alhoewel de zang natuurlijk altijd centraal blijft staan wordt bij elk lied een choreografie uitgewerkt waardoor optredens van Popkoor The Inspiration niet alleen een plezier zijn om naar te luisteren maar ook om naar te kijken.

Klapa Per Caso zingt hoofdzakelijk Klapa muziek. Deze muziek is afkomstig uit Kroatië en wordt vooral gezongen aan de Dalmatische kust.