Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Badmintonteams kampioen

Venray | Als afsluiting van een succesvol competitieseizoen, twee van de vijf teams van Badmintonclub Venray werden gekroond tot kampioen, werden de spelers tijdens de speelavond van de club gehuldigd.

Team BC Venray 2 kwam uit in afdeling 5 van de gemengde competitie en werd daarin eerste in een poule met acht andere teams. BC Venray 3 speelde in afdeling 2 van de jeugdcompetitie onder 17 jaar. Ook in een poule met acht andere teams. Om zeker te zijn van de titel moest de laatste uitwedstrijd met tenminste 7-1 worden gewonnen. Het werd een glorieuze 8-0 overwinning, waarna de kampioensvlag gehesen kon worden. Na afloop van de huldiging konden alle aanwezige clubleden en ouders genieten van een stukje van de door de hoofdsponsor geschonken feesttaart.

Foto: v.l.n.r. staand BC Venray 2: Felix Peeters, Robin Manders, Ellen Pelzer en Anouk Bonants.

V.l.n.r. hurkend BC Venray 3: Meike Peeters, Marloes Cox, Denise Backbier, Rens Tijssen en Niels Boudewijns.


Motorcrossers begonnen aan nieuw seizoen

Gemert | Voor enkele jeugdmotorcrossers uit de regio is het nieuwe seizoen begonnen met een ONK-wedstrijd in Gemert.

Helaas moesten ze zich tevredenstellen met een plaats in de B-groep bij de 125cc. Het beste resultaat behaalde Joey van der Zanden (Wanssum). Hij werd in totaal 47ste in het dagklassement.

Tijdens de voorbereiding op het seizoen behaalden Jim Janssen (Overloon) en Johan Gommans (Oirlo) een mooi resultaat tijdens de zware strandmotorcross van Le Touquet (Fra).

Janssen eindigde als een van de betere Nederlanders met een 93e plaats in de top 100 bij de solo's.

Johan Gommans was tevreden met een 49e plaats bij de quads en was in deze klasse eveneens een van de betere Nederlanders.

Uitslagen: Gemert (KNMV): ONK 125cc: 47. Joey van der Zanden (Wanssum). 53. Nick van Loon (Meerlo). 61. Amber Simons (Well).