Afbeelding
Foto:

Wijkverpleging presenteert zich

Venray | In het kader van de landelijke week van Zorg en Welzijn presenteert Groene Kruis Wijkverpleging in Venray zich op de nieuwe locatie: medisch centrum Antoniusveld aan de Stationsweg 60B in Venray. Belangstellenden zijn van harte welkom op donderdag 15 maart tussen 14.00 en 17.00 uur.

Bezoekers kunnen zich laten informeren over het werk van Groene Kruis Thuiszorg en kennismaken met het team. Verder is er onder meer aandacht voor praktische palliatieve zorg; een wijkverpleegkundige komt hierover uitleg geven.

Bezoekers kunnen ook ervaren welke hulpmiddelen er zoal zijn die in de thuissituatie gebruikt kunnen worden. Ook is er informatie over werken bij het Groene Kruis.
Aanmelden is niet nodig.


VVB Culinair

Venray | De Venrayse Vrouwen Beweging houdt op dinsdag 6 maart vanaf 20.00 uur een avond VVB Culinair in De Witte Hoeve in Venray.

Tijdens deze avond worden de aanwezige dames verrast met hapjes die gemaakt zijn door de eigen leden. Tevens is er tijdens deze bijeenkomst de mogelijkheid zich op te geven voor de excursie naar de bibliotheek en het uitstapje in mei.