Afbeelding
Foto:

Aftrap CDA met bezoek Knops

Venray | Op zondag 25 februari heeft het CDA Venray zijn verkiezingscampagne afgetrapt met een kick-off-bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst werd het doek met de groepsfoto onthuld. Ook werd het verkiezingsprogramma 'Voor Venray' overhandigd aan de kandidaten. De eerste campagneactiviteit van het CDA Venray vindt komende zaterdag plaats in het centrum van Venray. Met ondersteuning van staatssecretaris Raymond Knops reikt de partij aan centrumbezoekers haar verkiezingsprogramma, flyers en traditioneel campagnemateriaal uit. Lijsttrekker Jan Loonen en campagneleider Anne Thielen: "We hebben een enthousiast team klaarstaan dat onze ambities voor de komende vier jaar en zichzelf de komende tijd gaat presenteren. Samen gaan wij Voor Venray!"


Werkgroep: 'Pasen vieren we samen'

Venray | Op zondag 1 april, eerste paasdag, verzorgt de werkgroep de Herberg ook dit jaar een paasbrunch in de pastorie van de Paterskerk in Venray.

De paasbrunch is bedoeld voor iedereen die het fijn vindt om samen met andere mensen in een huiselijke sfeer het paasfeest te vieren. "De voorgaande keren ontstond er al snel een spontane en gezellige sfeer, waarbij iedereen zich welkom voelde. Wij zullen ons best doen om iets lekkers op tafel te zetten", aldus Netty van Reenen van de organisatie. De deelnemers zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom. De werkgroep kan voor vervoer zorgen. Mensen die hiervan gebruik wensen te maken, dienen dit wel vooraf kenbaar te maken. Opgave voor de brunch/vervoer kan tot 26 maart bij Netty en Johan via telefoon (0478)581562. Een bijdrage van de deelnemers is niet noodzakelijk, maar welkom.


De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo wordt op zondag 4 maart een Grote Ambachtsdag gehouden, met demonstraties van een mandenmaker, koperslager, wichelroedeloper, touwslager, klokkenmaker, boekbinder, bierbrouwer, letterdrukker, papierschepper, tiffanyglas maker, zilversmid, glazenier, leerbewerker, imker en bouwer van kleine draaiorgeltjes. De muziek komt van de groep Vurdewind. Het museum is open op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Zie ook www.museumdelocht.nl.