Afbeelding
Foto:

Alles onder één dak

Overloon | Bij Jeroen van de Rakt kan iedereen terecht voor sierbestrating en grondwerken. Samen met zijn vrouw Nicole runt Van de Rakt de onderneming in Overloon. Het bedrijf begeleidt klanten intensief vanaf het begin tot het einde.

"De eerste contacten worden vaak al gelegd als we de grond voor een nieuwe woning uitgraven. Het persoonlijke contact is ontzettend belangrijk. Dat wordt door onze klanten ook als erg prettig ervaren", vertelt Van de Rakt. Hij is al 20 jaar zelfstandige en tijdens zijn grondwerk merkte hij dat er een gebrek was aan duidelijkheid en mogelijkheden wat betreft bestratingen en tuinaanleg. "Beetje bij beetje hebben we ons assortiment uitgebreid en nu werken we al zeven jaar op deze manier. Wij kunnen mensen helpen met de tuinaanleg. We werken namelijk samen met meerdere hoveniers, dus die schakel ik dan in om de bestrating te leggen. Ik blijf wel het vaste aanspreekpunt. Dat maakt het overzichtelijk en het is fijn werken. Door de samenwerking met de hoveniers doorlopen we het hele traject samen."

Jeroen van de Rakt heeft buiten een showroom van meer dan 600 vierkante meter. "Klanten worden bij ons met open armen ontvangen. De koffie staat klaar en aan Brabantse gezelligheid ontbreekt het zeker niet." Sierbestrating levert een positieve bijdrage aan de sfeer in de tuin. "Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de invulling van de tuin. Bij ons heeft u een grote keuze aan tuinbestrating. We hanteren een hoge kwaliteit en ook voor de laatste trends kunt u bij ons terecht. Wij geven u graag deskundig advies." Klanten kunnen bij Jeroen van de Rakt niet alleen terecht voor grondwerk en sierbestrating. Het bedrijf levert ook kunstgras en heeft een uniek infiltratiesysteem ontwikkeld. De laatste tijd is er namelijk veel te doen over het zelf opvangen van regenwater, het zogeheten infiltratiesysteem. Bij nieuwbouwwoningen is een dergelijk systeem verplicht. Dankzij het systeem wordt het regenwater opgevangen en langzaam teruggegeven aan de natuur. Zo verdwijnt het regenwater niet in het riool.


Meer informatie is te vinden op www.jvdrakt.nl.

Afbeelding
Afbeelding