Nipt verlies Lake Valley: 6-5

De Keigel-Lake Valley 6-5 (2-3). Doelpunten Lake Valley: Mats Cuijpers (3x) en Samir el Ghoul (2x).

Beek | In de hoofdklasse E verloren de zaalvoetballers van Lake Valley maandagavond in Beek in een hectisch duel tegen ZVV de Keigel met 6-5.

Het Venrayse team startte uitstekend en Samir el Ghoul scoorde al in de eerste minuut na een mooi opgezette aanval met passes van Nathan van Gerven en Nino Bruns. Mats Cuijpers benutte daarna een van de vier overtalsituaties: 0-2. Daarna werd Greg Mardjani uit de wedstrijd geschopt, hij kon niet meer verder spelen. De tegenstander uit Beek speelde erg hard en kreeg gedurende de wedstrijd vier gele kaarten. Lake Valley profiteerde drie keer van de vier keer dat zij met een man meer speelden. Met een 2-3 voorsprong gingen de gasten de rust in. Samir el Ghoul maakte zijn tweede doelpunt. opnieuw in een overtalsituatie. Na rust viel de 3-3 in een ondertal voor de thuisclub. Kort daarna kreeg Bilal Naoumi zijn tweede gele kaart, dus rood. De Keigel mocht vijf minuten lang in een overtalsituatie spelen. Lake Valley verdedigde dit ondertal erg goed en kwam hier ongeschonden uit.

Ondertussen had het Venrayse team nog slechts een wisselspeler en vloeiden de krachten weg. Toch kon Mats Cuijpers nog twee keer scoren en hield Lake Valley de voorsprong: 4-5. De Keigel ging in de slotfase met een meespelende keeper spelen en had succes. De thuisploeg scoorde nog twee keer en won gelukkig met 6-5. Een nederlaag voor de Venrayse ploeg in een veel te harde wedstrijd die ontsierd werd door de vele tijdstraffen.

Handbalsters Manual onderuit

PSV 3-Manual 28-20 (12-9). Doelpunten Manual: Ankie Billekens (4x), Jonna Kessels, Maaike Lipman en Karlijn van Els (allen 3x), Joy Jakobs en Loes van Dijk (beiden 2x), Manon Hazekamp, Marcia Geurts en Jantine Rongen.

Eindhoven | In Eindhoven verloren de handbalsters van Manual de uitwedstrijd tegen PSV 3 met dikke cijfers: 28-20.

Met wat kleine pijntjes en niet geheel fitte speelsters reisde de Venrayse ploeg zondag naar Eindhoven. Manual had de laatste twee duels niet meer weten te winnen en keek tegen PSV 3 ook al snel tegen een 6-1 achterstand aan. De verdediging was niet fel genoeg en te afwachtend waardoor PSV met haar goede afstandschutters makkelijk het doel wist te vinden. Toch wisten te Venrayse handbaldames aan het einde van de eerste helft het gat een klein beetje te dichten: 12-9 voor PSV. In de tweede helft speelden de Venrayse handbaldames bij vlagen goed, maar wisten de thuisploeg niet meer in gevaar te brengen.