Afbeelding
Foto:

Zumbathon voor goede doel

Overloon | Denice Olthoff uit Venray houdt een zumbathon ten bate van Spieren voor Spieren op zaterdag 10 maart in De Pit in Overloon.

Het belooft een nog groter en spectaculairder evenement te worden dan de voorgaande jaren. Het evenement wordt geopend door Annemarie, een bijzondere en sterke vrouw die zelf aan de lijve ondervonden heeft wat een vreselijk drama een spierziekte kan zijn. Haar dochter Myrna kwam te overlijden op de leeftijd van anderhalf jaar aan de gevolgen van de spierziekte SMA (Spinale Musculaire Atrofie). Er zijn op dit moment ruim zevenhonderd verschillende spierziekten, waaronder SMA. Spieren voor Spieren wil structureel onderzoekprojecten financieren om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen en de kwaliteit van leven van deze kinderen te verbeteren.

Olthoff heeft middenstanders uit Venray en Overloon bereid gevonden dit evenement te sponsoren voor de loterij die aansluitend plaatsvindt. De zaal is aangekleed door WOW ballonnen en er staan dansers op het podium. De deuren van De Pit openen om 18.10 uur en de Zumbathon start om 18.30 uur. Aanmelden via e-mail deniceolthoff@home.nl of mobiel via 06-51310904.