Afbeelding
Foto:

Dertig jaar samen in de mode

Venray | Op 2 maart is het dertig jaar geleden dat Piet en Maria van Dijck aan het Henseniusplein de modezaak Paddy overnamen. Al snel werd Paddy Life Style en kwamen er twee zaken bij, Secondo en D-Company. Nu, met alles onder één dak bij PUUR, heeft het echtpaar een fraaie modezaak aan de Wilhelminastraat.

Piet zijn passie lag altijd bij de mode. Zelf zit de ondernemer al tien jaar langer in de mode. Zijn voorkeur ging uit naar een eigen zaak en het liefst in Venray. Dat werd de overname van Paddy, een zaak met moderne heren- en dameskleding.

Inmiddels zijn we dertig jaar verder. Piet en Maria liepen altijd voorop als het gaat om het volgen van de laatste modetrends. Daarbij werd altijd een goede combinatie gevonden tussen prijs en kwaliteit. "We hebben voor de naam PUUR gekozen omdat we mode voor mannen en vrouwen verkopen die hun eigen weg willen gaan en met onze mode hun eigen identiteit onderstrepen", legt Piet uit. "We vormen dan ook een soort podium waar mensen die kleding kunnen kopen die bij hen past." De collectie van PUUR is stijlvol, kwalitatief, sprankelend en wordt voorzien van een PUUR en eerlijk advies. Dit wordt weer aangevuld met extra services zoals de vermaak van kleding. Bij PUUR is er veel aandacht voor het winkelen op afspraak .Klanten kunnen shoppen wanneer het hen uit komt, samen met hun favoriete verkoopster .Dit kan zowel overdag als 'avonds. Een vlotte, leuke collectie, vriendelijkheid met een kopje koffie en heel veel persoonlijke aandacht. "We hebben een goed team samen met de vertrouwde gezichten van Anita Ebben en Saskia Pirlo, die al 20 respectievelijk 15 jaar bij ons werkzaam zijn", legt Maria uit .Daarnaast vormen Sophie de Weert en dochter Dieuwertje de rest van het team. "Herkenbaarheid en een goed advies is voor veel klanten heel belangrijk."

Komende zondag is er een modeshow. Hiervoor zijn kaarten verkrijgbaar in de modezaak van Piet en Maria. Verder is PUUR deze maand elke zondag geopend en maken klanten bij aankoop op een van deze zondagen kans op een van de 30 modecheques ter waarde van 30 euro.


Pasarfestival

Venray | In Evenementenhal Venray vindt van vrijdag 6 t/m zondag 8 april het Pasarfestival Djempol plaats. Drie dagen shoppen, smullen en swingen in een oosterse ambiance. Iedereen is welkom op dit tropische evenement met livemuziek, dans, kinderactiviteiten, een markt en culinair Aziatische hoogstandjes. De markt duurt op vrijdag van 13.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Info: www.pasarfestival.nl.