Afbeelding
Foto:

Clubkampioen
BC De Kemphaan

Venray | Onder grote belangstelling is donderdag de eindronde van het kampioenschap van Biljartclub voor ouderen De Kemphaan gespeeld.

De biljartzaal was met ruim dertig bezoekers tot de laatste plaats gevuld. Na een, goed georganiseerde onderlinge competitie, behaalden Geert Barents en Toon Vollenberg de finaleplaatsen. Zij maakten van de slotwedstrijd een spannende partij. Na een nerveus begin kreeg Barents als eerste de zenuwen onder controle met een serie van 10.

Vollenberg gaf zich echter niet gewonnen en hield lang gelijke tred. Uiteindelijk strandde hij toch met 23 cramaboles in 26 beurten. Met een moyennne van 2,03 ( 53:26) trok Barents tenslotte aan het langste eind en mag hij zich kampioen van het seizoen 2017-2018 noemen.

Op de foto links winnaar Geert Barents, rechts Toon Vollenberg.


Oranjeconcert VGT

Venray | Vocal Group Transparant houdt op woensdag 25 april weer het jaarlijkse Oranjeconcert in partycentrum De Witte Hoeve in Venray.

Naast VGT treedt ook Vocal Group Vocal Connexion uit Sevenum, bestaande uit vijftien leden vanaf twaalf jaar, met een gevarieerd repertoire op. Dameskwartet FamFort uit Roermond, vier vrouwen en een toetsenist, brengen een repertoire dat hilarisch, cabaretesk, komisch, swingend is, maar ook close harmony en stemmige muziek. De toegang tot het concert is gratis. Aanvang 19.30 uur.