Tribute Collins

Venray | De Collins Live Experience geeft op zaterdag 10 maart een staconcert in Schouwburg Venray.

Collins Live Experience, afgekort CLE, is de enige tributeband van Phil Collins die Nederland rijk is. Tegenwoordig kent elke grote artiest uit de muziekgeschiedenis van de popmuziek een eigen tributeband. Dit zijn bands die alleen de muziek van een bepaalde artiest spelen en vaak nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. CLE bestaat uit elf muzikanten die op hoog niveau muziek maken.

De muzikanten laten in een ruim twee uur durende show de grootste hits van Phil Collins en Genesis horen. Hits als Against All Odds, Mama, Dance Into The Light en Easy Lover worden ten gehore gebracht. Voor alle fans van Phil Collins en andere muziekliefhebbers wordt de avond een feest der herkenning.

Niet alleen CLE timmert flink aan de weg, ook Phil Collins zelf is nog steeds 'hot and happening'. Zijn shows in onder andere Londen, Keulen en Parijs waren binnen enkele minuten uitverkocht.

Fans van Phil Collins weten dat hij zelf met enige regelmaat zelf achter het drumstel plaats neemt. Een drumduet zal ook bij CLE niet ontbreken. De leadzanger van de tributeband is naast zanger namelijk ook nog een fanatieke drummer.

Voor meer informatie over de voorstelling, het reserveren van tickets of voor het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, kijk op de website www.schouwburgvenray.nl of neem contact op met de theaterkassa via telefoon (0478)530999.