Afbeelding
Foto:

Keeperstrainer Oranje in Venray

Venray | Afgelopen zondag kregen Yoeri Basten, Elian Coppus en Niels Janssen, keepers van de selectie en 0-17 van zaalvoetbalvereniging Lake Valley, keeperstraining van Bjorn van Haaren.

Bjorn is keeperstrainer van het Nederlands zaalvoetbalteam en van FC Eindhoven. Hij gaat in een reeks trainingen de keepers van Lake Valley speciale technieken voor in de zaal bijbrengen. Een leerzaam traject voor de jonge keepers. Op de foto Bjorn van Haren (tweede van links) met Niels, Yoeri en Elian.


Uitslagen jeu de boules

Venray | Carnavalszaterdag is het jeu-de-boules-carnavalstoernooi voor de zesde maal in successie gespeeld in de Bouledrome op het Speulpark aan de Hoopweg.

Tweeëndertig doubletten hadden vooraf ingeschreven. Na het startschot konden de in carnavalskleding gestoken deelnemers de strijd met elkaar aangaan. Ieder doublet moest vier wedstrijden spelen, dit tegen steeds een ander doublet.

De spanning was voelbaar aan het begin van en tijdens de vierde wedstrijd. Toen iedereen uitgespeeld was, was meteen duidelijk dat er maar een doublet was met alle vier gewonnen en acht doubletten met drie gewonnen. De gebroeders Toon en Jan v.d. Pas van CV De Piëlboulers waren overduidelijk het winnend doublet met vier gewonnen en ook nog een hoog puntensaldo van 33.

Uitslag: 1. Toon en Jan v.d. Pas, Piëlboulers 4w-33p. 2. Edgar Ikkert en Jos Janssen, JBC Venray 80 3w-33p. 3. Loek en Marijke Neve, JBC Venray 80 3w-24p. 4. Frans en Thea Hoedemaekers, JBC Venray 80 3w-13p. 5. Mien Jenniskens en Martien Lensen, Lönse Boulers 3w-10p. 6, Mien Verstappen en Mien Potten, Piëlboulers 3w-9p. 7. Leo van Tilburg en Antoon v.d. Meulen, JBC Venray 80 3w-9p. 8. Eef Zeelen en Johan van Maris, JBC Venray 80 3w-8p. 9. Nelly Geurts en Dien Janssen, Hedse Boulers 3w-8p. 10. Jan en Jacqueline Hofmans, JBC Horst 2w-7p. 11. Peter Huys en Herman Keyzers, Piëlboulers 2w-6p. 12. Diny Janssen en Simone Versleijen, JBC Venray 80 2w-6p.