SSS'18 content met 1-1 gelijkspel

Erp-SSS'18 1-1 (0-0).

Doelpunten: 55. William den Dekker 1-0; 58. Koen Voesten 1-1.

SSS'18: Massop; Rutten (70. Wijenberg), Janssen, Venhuizen en Kuenen; Koen van Bree, Voesten en Botden (77. Hendriks); Luydens (46. Lucassen), Deriet en Verlinden.

Erp | SSS'18 speelde met 1-1 gelijk in de uitwedstrijd tegen Erp in de tweede klasse H. Het was een rommelige wedstrijd met veel strijd en inzet. In de doelpuntloze eerste helft kwam het meeste gevaar van de fysiek sterke thuisploeg.

De jarige trainer Ruud Vermeer had zijn winnende elftal van de derby tegen Volharding (5-2) op één plaats gewijzigd. Renell Luydens nam de plaats in van Frits Lucassen die net was teruggekeerd van wintersport.

In de 26e minuut kon doelman Thomas Massop met behulp van de paal een doelpunt voorkomen. Even later belandde de bal op de lat, maar de arbiter vergat op te treden toen Koen Voesten fors in de rug werd gelopen.

Na de pauze bracht trainer Vermeer zijn spelbepaler Frits Lucassen binnen de lijnen. Het bleef lastig voor SSS'18 om het tij te keren. De wedstrijd werd wel meer open dan voor de thee. Erp nam na een goede aanval over links de leiding. William den Dekker schoot schitterend raak in de bovenhoek: 1-0. De arbiter trad nu kordater op en hij trok gele prenten voor twee Erp-spelers die over de schreef gingen. Een paar minuten na de openingstreffer kwam SSS'18 op gelijke hoogte. Uit een hoekschop van Thomas Botden kopte de lange Koen Voesten de 1-1 binnen. Ken Wijenberg, terug van een maandenlange stage in Australië, maakte als invaller nog zijn rentree. "We mogen niet klagen. Ik ben tevreden met het ene punt", zei trainer Ruud Vermeer. "We hebben hard gewerkt. Er was veel inzet en beleving maar de betere kansen waren voor Erp."

Debuut Versteegen bij De Treffers

GROESBEEK | Niek Versteegen maakte zaterdag zijn debuut bij De Treffers in de tweede divisie.

Uit tegen Barendrecht mocht de voormalige aanvaller van Venray een kwartier voor tijd invallen. De Treffers verloor met 3-0 en staat net boven de bedreigde zone. Via een arbitragezaak wist De Treffers begin februari Versteegen speelgerechtigd te krijgen. Met twee teamgenoten werd hij overgenomen van het failliete Achlles'29.