Afbeelding
Foto:

Donatie voor wensambulance

Boxmeer | Voor de opbrengst van de kerstactie van het Elzendaalcollege in Boxmeer mocht elke klas een wens bedenken.

Voor klas 3Hd was het direct duidelijk: een donatie aan Stichting WensAmbulance Brabant. Op 8 februari nam Cees Huijben van WensAmbulance Brabant de cheque in ontvangst. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Deze stichting is volledig afhankelijk van giften. Het Elzendaalcollege heeft uit de opbrengst van de kerstactie een bedrag van 1.500 euro gedoneerd. Als dank hiervoor gaf Cees Huijben een gastles op school. Ook de bovenbouwleerlingen bedachten voor de kerstactie de meest uiteenlopende wensen. Voor klas 4Va gaat binnenkort de winnende wens in vervulling. De moeder van een leerling uit deze klas is ernstig ziek en zou zo graag nog een keer samen met haar gezin naar Milaan gaan. Het Elzendaalcollege heeft haar een georganiseerde reis naar Milaan aangeboden.


Bestuurder van de weg

Vierlingsbeek | Op de A73 tussen Boxmeer en Vierlingsbeek raakte maandagmorgen rond 10.45 uur de bestuurder van een auto van de weg.

De auto schoot vervolgens over een greppel en kwam in het naastgelegen weiland tot stilstand. Een persoon raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk waardoor de bestuurder de macht over de auto verloor. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gevist en weggesleept.