Afbeelding
Foto:

Droom komt uit met eigen zaak!

Venray | Met de opening van Hippe Kip Kindermode komt er voor Janne van Broekhoven een droom uit. De kinderkledingzaak aan de Passage 17 in Venray is vanaf 20 februari geopend, de officiële opening wordt feestelijk gevierd op 23, 24 en 25 februari.

Van Broekhoven waagt met haar eigen zaak de sprong in het diepe. Eerder werkte ze ruim veertien jaar op de marketing- en communicatieafdeling van computerfabrikant Acer. "Het is ontzettend spannend, maar ik heb er heel veel zin in en heb er alle vertrouwen in. Ik ben dolenthousiast, heb het heel goed uitgedacht en ik krijg ook veel leuke reacties. Voor mij komt een droom uit; een kindermodezaak waar beleving centraal staat starten." Voor de Venrayse onderneemster was het al snel duidelijk dat ze een kinderkledingzaak zou beginnen. "Ik heb zelf twee jonge meiden en bij kinderkleding ligt echt mijn passie. Na het vertrek van Jos Arts Jeugdmode raakte alles in een stoomversnelling. Vanaf het moment dat Jos mij liet weten dat hij ging stoppen ben ik er vol mee aan de slag gegaan."

Het enthousiasme is groot bij Van Broekhoven. Er is volgens haar markt voor een nieuwe kinderkledingzaak. "Ik heb natuurlijk over de (digitale) concurrentie nagedacht. De totale beleving van de winkel staat centraal en daarmee maken wij het verschil. We hebben een catwalk bij de pashokjes, er is een speelhoek met Lego, Duplo, Kapla, een krijtbord en een koffiehoek voor de vaders die niet zo van winkelen houden. Daar kunnen zij dan op hun gemak een krant of een tijdschrift lezen. Verder is Hippe Kip Kindermode een hele moderne en open winkel. Er is veel licht inval en dat geeft een rustig gevoel." Ze vindt het belangrijk om alle kinderen van baby tot en met 16 jaar te kunnen voorzien van kleding. "We hebben kleding uit alle segmenten en prijscategorieën. We beginnen met maat 44 en eindigen met maat 176. Op deze manier hoop ik iedereen een passende oplossing te bieden."

Vanaf 20 februari gaat Van Broekhoven eerst een paar dagen 'proefdraaien'. Tijdens het openingsweekend is er in ieder geval genoeg te doen voor de kinderen. Ze kunnen zich laten schminken en ook is er de mogelijkheid om een glittertatoeage te laten zetten. "Daarnaast hebben we enkele leuke en speciale acties. Ik kan niet wachten om te beginnen. De winkel is er klaar voor. Het interieur is af en de voorraad is binnen. Graag tot ziens in onze winkel"

De Venrayse is fulltime in Hippe Kip Kindermode te vinden. De eerste periode gaat ze de zaak ook in haar eentje runnen. "Hopelijk loopt het zo goed dat ik uiteindelijk personeel kan aannemen, maar dat is toekomstmuziek. Ik ben blij dat ik mijn hart heb gevolgd en ik ga er alles aan doen om er een succes van te maken."

Foto: Rikus ten Brücke.