Arno Adams in Mariakapel

Holthees | Op zondag 18 februari om 15.30 uur staat Arno Adams met zijn nieuwe formatie op het muziekpodium van de Mariakapel in Holthees.

Zoals altijd zorgt Adams concert voor een onverwacht moment van weemoed met een randje zielenpijn in het hectische bestaan. De donkere stem van Adams zorgt samen met zijn melodieën en teksten voor een warm bad van melancholie. Adams weet als geen ander wat melancholie is. Aan die melancholie ligt een wel heel bewogen leven ten grondslag, vaak in de krochten van de samenleving.

Zijn donkerbruine bluesy stem accentueert dat gevoel nog eens extra. Adams is bescheiden van aard totdat hij de bühne bestijgt. Zijn teksten zijn doordrenkt van een kleurrijk leven vol levenservaring. Hij zingt over alles wat onrecht en onecht is. Hij mijmert weemoedig over grote liefdes die er ooit waren, maar verloren zijn gegaan. Hij droomt over die grote liefde die mogelijk toch eens zal komen, ook al lijkt zij aan hem altijd te ontsnappen.

Zijn bluesnummers worden begeleid door zijn nieuwe band met Bart Oostindië, Yves Dupuits en Stafan Nijssen. Samen hebben zij een heel nieuw programma ontwikkeld dat geleid heeft tot de cd Vogel. Het concert begint zondagmiddag om 15.30 uur. Kaartjes reserveren kan via telefoon (0478)636948, 06-16170433 of via de websitewww.mariakapel.nl.