Afbeelding
Foto:

Cheque voor speeltuin

Overloon | De Stichting Recreatie en Meer ontving op 1 februari een bijdrage van 20.000 euro van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Die is, als verrassing, symbolisch overhandigd met een ballonnencheque.

Stichting Recreatie en Meer is bezig een natuurlijke speel- en ontmoetingsplaats te realiseren, waar kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen. De bijdrage van NSGK is bedoeld voor de inrichting van de natuurlijke speel- en ontmoetingsplaats. Renuka en Harald namen de cheque in ontvangst van Ingrid Zwets-Pelkmans van NSGK. "Wij zijn blij met deze geweldige bijdrage. Het geheim om je doel te bereiken bestaat uit slechts één woord; doorzetten", aldus Renuka van Gaal"

NSGK is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap. De stichting steunt jaarlijks honderden projecten op het gebied van spelen, leren, wonen, werken en voorlichten. Met als doel dat kinderen en jongeren met en zonder handicap als vanzelfsprekend samen kunnen leven. Dat kan dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers. Verder heeft Stichting Recreatie en Meer op 19 januari een cheque van Jan Linders van 944 euro over heel 2017 ontvangen. Tot slot ontvangt de stichting 4000 euro van Stinafo en 7500 euro van Dowilvo. Hiermee komt de teller boven de 115.000 euro.


22e editie van de Traay Out

Venray | Deze week wordt voor de 22e keer de Traay Out gehouden. Leerlingen van het Raayland College laten op het podium in de schouwburg hun talent zien.


Cliëntenraad Maasziekenhuis

Beugen | Door het aflopen van de zittingstermijn van één van zijn leden is de Cliëntenraad van Maasziekenhuis Pantein op zoek naar een nieuw lid uit het Land van Cuijk of Noord-Limburg.

De Cliëntenraad is er voor de algemene belangen van de huidige cliënten met hun familie, maar ook voor alle potentiële klanten in het verzorgingsgebied, voor hun familie en voor de bezoekers van het Maasziekenhuis. De Cliëntenraad is ook een serieuze gesprekspartner voor de Raad van Bestuur en andere zorgmedewerkers binnen het ziekenhuis.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio die affiniteit met financiën hebben. Belangstellenden kunnen informatie inwinnen bij Jacques Cuppes, voorzitter Cliëntenraad, via telefoon 06-53397322. Sollicitaties voor 1 maart mailen naar de secretaresse van de Cliëntenraad, mevrouw A. Hubers: a.hubers@pantein.nl.