Niek Versteegen naar De Treffers

YSSELSTEYN | Niek Versteegen blijft in Groesbeek in de tweede divisie voetballen. De 23-jarige aanvaller uit Ysselsteyn maakt de overstap van het failliete Achilles'29 naar de grote concurrent De Treffers.

De voormalige speler van Venray heeft een contract voor anderhalf jaar getekend bij De Treffers. Hij is na Boy van de Beek en Niels Wouters al de derde speler die tussentijds deze overstap maakt.

De Treffers hoopt dat Niek Versteegen zo snel mogelijk speelgerechtigd is. Net als Achilles'29 vertoeft ook De Treffers in de onderste regionen van de tweede divisie. Op zaterdag 4 november 2017 won Achilles'29 thuis voor 2200 toeschouwers nog met 2-1 van de aartsrivaal. Niek Versteegen scoorde toen de openingstreffer en Boy van de Beek maakte het tweede doelpunt tegen hun nieuwe club.

Niek Versteegen stond de afgelopen weken bij meerdere clubs in de belangstelling. Uiteindelijk koos hij voor een nieuwe uitdaging in Groesbeek. 'Het gevoel was gewoon super. Het vertrouwen van de mensen in mij heeft me besloten om voor De Treffers te gaan', meldt hij op de website van zijn nieuwe club. 'Ik ben hartstikke blij met de overgang. Ik sluit een onzekere periode af en ga weer vooruit kijken. Het ging lange tijd niet meer over voetbal en daar kan ik me weer op richten. Het plezier in het spelletje wil ik weer terugkrijgen bij De Treffers.' Op 10 maart staat de Groesbeekse derby opnieuw op het programma. Achilles'29 heeft na de leegloop het elftal aangevuld met spelers van Jong Achilles. Niek Versteegen trainde de afgelopen weken mee bij zijn oude club Venray.


Verlies en gelijkspel zaalhockeysters

Geldrop-Venray 2-2. Doelpunten Venray: Nienke Scharn en Danjelle Creemers.

Tegelen-Venray 4-1. Doelpunt Venray: Bo Staadegaard.

Tegelen | De zaalhockeysters van Venray kwamen dit weekend tweemaal in actie in de tweede klasse. Tegen Geldrop sleepte Venray een 2-2 gelijkspel uit het vuur door treffers van Nienke Scharn en Danjelle Creemers. Tegen Tegelen leden de Venrayse zaalhockeysters een 4-1 nederlaag. De enige treffer in dit duel kwam op naam van Bo Staadegaard.

Met vijf punten uit tien duels sluit Venray de rij in de derde klasse.