Afbeelding
Foto:

Ook voor haarwerken

Overloon | Salon Toine, een begrip in de regio en al meer dan 34 jaar actief in Overloon. Een eigentijdse en moderne kapsalon met medewerkers die op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Blijven vernieuwen en specialiseren staat bij ons hoog in het vaandel, zodat Salon Toine meer kan bieden dan een gemiddelde salon.

Eén van onze specialisaties zijn de haarwerken. Een verzorgd uiterlijk en een goed kapsel is voor veel mensen heel belangrijk. Wanneer je je haren verliest maakt dat vaak veel emoties los. Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben: erfelijkheid, een aandoening of een medische behandeling. Maar waar het ook door komt, een goed passend haarwerk kan het leed verzachten en meer zelfvertrouwen geven.

Wij werken met de nieuwste modellen confectiepruiken maar het is ook mogelijk om een haarwerk op maat te laten maken. Onze haarwerken worden gemaakt van het beste synthetische haar, dat niet te onderscheiden is van echt haar, maar ook wordt er met 100% echt-haar pruiken gewerkt. Voor het verlies van gezichtshaar, de wenkbrauwen en wimpers, zijn er ook oplossingen. Zo biedt Salon Toine o.a. ook permanente make-up. Wij adviseren u graag voor een totaalplaatje waarbij u zich goed voelt.

Tijdens de eerste afspraak, die geheel vrijblijvend is, wordt gekeken naar de beste oplossing voor het haarprobleem. Bij de vervolgafspraak enkele dagen later, worden de proefmodellen gepast.

Om de privacy te garanderen, beschikken wij over een aparte ruimte waar klanten goed geadviseerd kunnen worden. Als mensen niet in staat zijn naar de salon te komen, is het ook mogelijk een afspraak thuis te maken.

Salon Toine wordt door alle zorgverzekeraars erkend als haarzorgverlener en de administratieve afhandeling bij de zorgverzekeraar nemen we u ook nog graag uit handen.

Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden van haarwerken kijk dan op onze website of maak een afspraak. U bent altijd van harte welkom met al uw vragen.

Tot ziens bij Salon Toine

Afbeelding
Afbeelding