Afbeelding
Foto:

Dekkers beste fietsenwinkel

Wanssum | De Tweewielerwinkel van het jaar in de provincie Limburg is bekend: Dekkers Tweewielers is evenals afgelopen jaar met een ruime meerderheid van stemmen gekozen tot beste Tweewielerwinkel provincie Limburg 2018.

De afgelopen maanden gaven duizenden consumenten gehoor aan de oproep om uit meer dan 1000 retailers hun favoriete tweewielerwinkel te kiezen op www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl. Dekkers Tweewielers, de ebike-specialist in Noord-Limburg, won met bijna drie maal zoveel stemmen als de nummer twee, Roger Wijnen uit Geleen, de titel Beste Tweewielerwinkel van Limburg 2018!

Eigenaar Rob Dekkers is enorm trots op dit succes. "Niet alleen hebben wij de meeste stemmen in de provincie, maar we hebben zelfs de meeste stemmen van heel Nederland! Onze klantenkring beperkt zich inmiddels al lang niet meer tot Limburg, maar komt uit heel Nederland en Duitsland naar Wanssum. Met ons team zorgen we ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Dit doen wij door continu deel te nemen aan de verschillende cursussen van vakorganisaties en van de verschillende merken en deze uitverkiezing voor het tweede achtereenvolgende jaar geeft aan dat we op de juiste weg zijn!" Dekkers zal niet op zijn lauweren gaan rusten. "In februari gaat de schop de grond in voor de bouw van een compleet nieuwe winkel. De winkel wordt vier maal zo groot, het wordt de ultieme belevingswereld waar ontspanning, gemak, gezondheid en beweging centraal staan. In combinatie met ons nieuw te lanceren website kunnen we onze klanten dan nog beter van dienst zijn", aldus Dekkers.

De uiteindelijke Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 wordt gekozen uit de provinciewinnaars op basis van het winkelbezoek, een interview met de ondernemer, het oordeel van een mysteryshopper en financiƫle prestaties. Het uitroepen van de winnaar gebeurt tijdens de BIke Motion Benelux beurs op zondagmiddag 4 maart 2018 tijdens Bike Motion Benelux.


Lof voor Elzendaal

Boxmeer | Het blad Elsevier houdt jaarlijks een onderzoek onder de bijna 2.500 middelbare scholen in Nederland. Het blad vergelijkt in dit onderzoek de schoolgegevens van de onderwijsinspectie. Uit dit onderzoek blijkt dat het Elzendaalcollege tot de beste 41 scholen van Nederland behoort. Het Elzendaalcollege houdt op woensdag 31 januari van 16.30 tot 20.30 uur open huis in Gennep en op woensdag 7 februari van 15.30 tot 20.30 uur in Boxmeer. Meer informatie is te vinden op www.elzendaalcollege.nl.