Afbeelding
Foto:

De Stoffelhoeve mooie woonwinkel

Oostrum | Jo en Nelly Crijns begonnen 45 jaar geleden met de verkoop van antiek in De Stoffelhoeve aan de Stationsweg in Oostrum. De collectie werd later, in samenwerking met Theo, Marjan en Loet Camps, uitgebreid met nieuwe duurzame meubelen en tegelkachels.

"Nu is het een eigentijdse woonwinkel in een fraaie, historische boerderij. We komen echter allemaal op een leeftijd dat wij vooruit moeten kijken", zegt Nelly Crijns. "Andere leuke dingen doen in ons leven."

Ze hebben in al die jaren een mooi en gezond bedrijf weten op te bouwen en zijn altijd met de woontrends meegegaan. "Bij ons kunnen klanten ook terecht voor eigentijdse meubels met de industriƫle look die nu hot is", legt Jo uit. "Naast kwaliteitsmeubelen hebben we veel woonaccessoires en verlichting."

De Stoffelhoeve is een echt familiebedrijf, maar helaas zonder opvolgers. Hun kinderen hebben andere keuzes gemaakt. "Dat is enerzijds jammer, maar anderzijds respecteren we dit. We zijn echter wel op een leeftijd gekomen dat we verder gaan kijken. Als we wisten dat we gezond honderd jaar zouden worden, zouden we dit blijven doen. Helaas kan het morgen totaal anders zijn", aldus Jo

Daarom zijn ze op zoek naar geschikte opvolgers om de woonwinkel voort te zetten (zie ook de advertentie elders in dit blad).

De Stoffelhoeve is een winkel met beleving en straalt dit ook uit. De website geeft een aardige indruk van het assortiment. De persoonlijke aanpak heeft bijgedragen aan de plek die De Stoffelhoeve nu in de regio Venray heeft. "Het zou mooi zijn als dit gecontinueerd kon worden. Wil iemand dit op eigen wijze voortzetten, is dat ook prima. Het is niet zo dat we per direct willen stoppen. We kunnen mensen ook begeleiden in een overgangsperiode en ze bijvoorbeeld introduceren bij leveranciers, klanten, et cetera", vertelt Nelly.

Heb je interesse, maak dan een vrijblijvend een afspraak met Jo. "Gewoon 0478-585956 bellen en wie weet ben jij binnenkort wel de nieuwe eigenaar van De Stoffelhoeve."


Match

Venray | Match voor Vrijwilligers zoekt een secretarieel medewerker voor EVA Vrouwencentrum in Venray. Voor de dinsdagochtend wordt een vrijwilligster gezocht die het team van het secretariaat wil versterken. Voor meer informatie over deze vacature: Match voor vrijwilligers, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX in Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@matchvoorvrijwilligers.nl. Zie ook www.matchvoorvrijwilligers.nl.