De kindergarde vormde traditioneel de opening van Circus Mök
De kindergarde vormde traditioneel de opening van Circus Mök Foto Hoedemaekers

Circus Mök amusant!

Venray | Als een avond voorbijvliegt is het vaak een teken dat het goed is. Zo ook voor Circus Mök. Drie van de vijf jaarlijkse pronkzittingen van De Piëlhaas zijn achter de rug. Dit weekend de 'groeëte finale'.

Circus Mök is niet weg te denken uit het Venrayse vastelaovesbeeld. Niet alleen bij De Piëlhaas, maar bij alle verenigingen. De artiesten zijn een bonte mix uit Venray èn uit de kerkdorpen. Vaak aangevuld met een topartiest van buiten de gemeentegrenzen. Dit jaar was dat Rob Scheepers, inmiddels fulltime tonprater. Theo Nellen uit Heide is nog niet zover, maar wel op de goede weg. Hij werd onlangs derde op de Limburgse buutekampioenschappen en nam als clochard lokale en bovenlokale actualiteiten op de korrel.

Dat deden ook de jongens van Saunaclub Zweethard die als Ike Busser, Floor van Bussel en Christ van den Munckhof zich te barsten zweetten om het wel een wee van Venray op ludieke wijze te presenteren. De vrouwen van de Vette Majorette deden dat totaal anders. Met fraai gemaakte gezichten van bekende Venraynaren hadden ze een leuke act met Piërre Pijpers als spreekstalmeester.

Mök en dans gaan al jaren hand in hand. De opening met de kindergarde, de broadway act van Danshuis Venray en de schitterende dans van Dizzy laat zien dat Venray barst van het danstalent. Neem daarbij de liedjes van de vastelaovend cd en de vlotte presentatie van het programma dan kunnen we alleen maar spreken van een amusante avond die komende zondag, maandag en woensdag om 20.00 uur op Peel en Maas TV te zien is.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding