Jeuken en Van Gerven in Oranje?

Venray | Tim Jeuken (15) en Nathan van Gerven (17) nemen op zondag 28 januari deel aan een selectietraining van het Nederlands zaalvoetbalteam onder 18 jaar.

De selectieactiviteit vindt plaats op het KNVB sportcomplex in Zeist. Doel is een plek veroveren in het nationale team dat op 3 en 4 april oefenwedstrijden gaat spelen tegen Engeland. Beide spelers zijn in de eerste seizoenshelft positief opgevallen bij Hjalmar Hoekema; coach van het nationale team onder 18 jaar. Tim speelt bij Lake Valley in het 0-17 team. Hij is aanvaller en een groot talent. In augustus werd hij nog verkozen tot speler van het kick-off toernooi in Venray. Ondanks zijn jonge leeftijd mag hij al deelnemen aan de selectieactiviteit. Nathan werd vorig jaar ook al geselecteerd, maar kon toen echter niet deelnemen door een langdurige blessure. Dit seizoen speelt hij al vast in Lake Valley 1 in de hoofdklasse. Hij is verdediger en heeft een enorme groei doorgemaakt als speler.

Naast deze beide spelers maakt Fabian Hendriks van Lake Valley al deel uit van het team. Hij hoeft niet deel te nemen aan de voorselectie. Hij is vaste speler en heeft al twee internationale toernooien in Portugal en Slowakije, achter zijn naam staan.


Lake Valley oefent tegen topploeg

Hasselt | De zaalvoetballers van Lake Valley oefenen op maandag 29 januari in en tegen de beloften van de Belgische topploeg Gelko Hasselt.

Het wordt voor de Venrayse ploeg een flinke uitdaging om stand te houden tegen deze beloften (spelers tot 23 jaar) die bovenaan staan in de Belgische reservecompetitie. In Belgiƫ spelen de beloftenteams van alle verenigingen die in de hoogste klasse spelen, voorafgaand aan een wedstrijd van het eerste team, tegen elkaar. Het eerste team van Gelko Hasselt speelt al jaren mee in de Belgische top. Momenteel bezetten zij daar de tweede plaats. Een week later, op 5 februari, gaat de competitie voor Lake Valley in de hoofdklasse verder met een uitwedstrijd tegen ZV Weert.


Jeroen Denissen trainer SVOC'01

Oirlo | Jeroen Denissen zwaait volgend seizoen de scepter bij voetbalclub SVOC'01. De trainer uit Meerlo komt over van De Willy's uit Wilbertoord. Voorheen werkte hij onder meer bij SCV'58 en VIOS'38.