Afbeelding
Foto:

Marcel Hovens prins Tienray

Tienray | Marcel Hovens is uitgeroepen tot prins Marcel II van carnavalsvereniging De Geiten in Tienray.

Hij is de 66ste prins van de Geiten. Prins Marcel II is getrouwd met prinses Joyce. Samen hebben ze twee kinderen: Lotte en Tom. Het motto van prins Marcel luidt: 'Met whisky en unne goeije rugbypot, kan dizze carnaval niet kapot'. Op zaterdag 3 februari houdt prins Marcel receptie van 19.30 tot 21.30 uur in de Geitenstal aan de Bernadettelaan 10 in Tienray.

Foto: Fotohuis Venray.


Auto boa's

Venray | Donderdag (vandaag) krijgt de eerste auto waarmee de Venrayse boa's hun werk doen de nieuwe, landelijke striping.

De striping zorgt ervoor dat de auto's van de boa's duidelijk te onderscheiden zijn van de overige voertuigen van de gemeenten en hulpverleningsdiensten. De striping is zo ontworpen dat deze tevens een bijdrage levert aan het veilig werken van handhavers op en aan de weg. Eerder kregen de Venrayse boa's al uniformen conform de landelijke standaard, ook de overige voertuigen krijgen de landelijke uniforme striping. Burgemeester Hans Gilissen (openbare orde en veiligheid) en wethouder Ike Busser (toezicht en handhaving) dragen de eerste nieuw bestickerde auto over aan de boa's.