Toon Bongers vertrekt bij SVOC'01

OIRLO | Toon Bongers vertrekt aan het eind van dit seizoen bij SVOC'01.

Hij heeft voor het tweede jaar de hoofdmacht van de tricolores onder zijn hoede. Daarvoor was hij twee seizoenen jeugdtrainer bij SVOC'01. De voetbaltrainer uit Nijmegen gaat na de zomer aan de slag bij vierdeklasser FC Uden. Daar was hij eerder al werkzaam als trainer van het tweede elftal.

Vijfdeklasser SVOC'01 bereikte vorig seizoen nog de nacompetitie maar is in de huidige jaargang minder succesvol.

Uitslagen ATV Venray

Uitslagen:

Venray | Marathon Egmond aan Zee: Halve marathon: VREC 1309e Ingrid Rongen 2:11,52

BK Cross Witvencross Veldhoven. Afstand 7.890mtr M55: 3e Frans Deenen 33,35

BVC Cross Ede: Lange Cross: 9.000mtr Heren Masters 25e Jeroen Oudenhoven 41,04. Korte Cross: 3.200mtr Dames Masters 4e Lydia Jeuken 16,15

Winterlaufserie in Nettetal: 10 kilometer V50: 1e Jacquie Gough 43,16

Agenda: 21 januari Helden Helden Bossencross (LimBra)

27 januari Venray Peel en Maas TV Scholierenlopen

28 januari Venray 42ste Vlakwatercross (LimBra).

Paardensport

PC St. Jan

Helden | Sophie van Rooij heeft deelgenomen aan een bixiewedstrijd in Helden.

Met haar pony Willow Tree Garwyn wist ze de tweede prijs te behalen in de klasse B1 dressuur. Bart Philipsen is naar een springwedstrijd voor pony's in Reuver geweest. Met zijn pony Prins werd hij tweede in de klasse CL. Ook Katelijne Philipsen heeft met haar pony Miss Money Penny aan deze wedstrijd deelgenomen. Ze wist de overwinning te behalen in de klasse AB B. Voor paarden is in Reuver de finale van de springtour Zuid Nederland gehouden.

Petra van Dijck werd met Gantira vijfde in de klasse M. Lenneke Hendriks is naar een dressuurwedstrijd voor pony's in Schijndel geweest. Met haar pony Lola behaalde ze een derde prijs in de klasse DE L1.

In Merselo is een dressuurwedstrijd voor paarden gehouden door Swolgen. Jenske van dongen wist een tweede en derde prijs te behalen met haar paard Illucienne met 204 en 197,5 punten in de klasse B.

Tamara Yapru wist een derde prijs te behalen met haar paard Griet van de Pluum in de klasse L2 met 195,5 punten. In de tweede proef wist Yapru de overwinning mee naar huis te nemen met 193 punten.

LR Nobel

Merselo | Aukje Poels heeft in klasse M2 op een indoor dressuurwedstrijd bij manege Hermkushof in Merselo met Elan twee eerste prijzen met 194 punten in de eerste proef en 193,5 punten in de tweede proef behaald. Jeanine Huijbers kwam met Espresso uit in klasse ZZ-licht en scoorde 64,71 procent, goed voor de tweede prijs.

PC Ons Genot

merselo | Melanie Gommans heeft met haar paard Fay of Dalwhinnie in klasse B dressuur een eerste en een tweede prijs prijs behaald in Merselo.