SVOC'01 herstelt zich na rust

Odisco-SVOC'01 8-11 (5-5). Doelpunten SVOC'01: Linda Claessens en Elien Nabben (beiden 3x), Rian Willems en Marloes Cox (beiden 2x) en Maartje Janssen.

St. Oedenrode | SVOC'01 won in de overgangsklasse B moeizaam het uitduel tegen Odisco: 8-11. De gasten lieten zich in de openingsfase in slaap sussen. Odisco nam een royale voorsprong, maar door vier treffers op rij in de slotfase was de stand halverwege nog in evenwicht: 5-5. De gasten kwamen vervolgens sterk uit de kleedkamer, namen een voorsprong van twee treffers (5-7) en gaven die niet meer uit handen. De doelpunten van SVOC'01 kwamen op naam van Linda Claessens en Elien Nabben (beiden 3x), Rian Willems en Marloes Cox (beiden 2x) en Maartje Janssen. SVOC'01 staat keurig als derde in de rangschikking.

Op zondag 21 januari komt SVOC'01 in sporthal De Wetteling in actie tegen VVO, aanvang 14.25 uur.

Korfbalsters Merselo aan kop

Gazelle-Merselo 4-10 (4-5). Doelpunten Merselo: Jacqueline van Meijel (3x), Angela Litjens en Monique Janssen (beiden 2x), Loes Claessens, Fleur Claessens en Aniek Martens.

Guttecoven | Merselo is koploper in de tweede klasse na een 4-10 zege in de uitwedstrijd tegen Gazelle. In de eerste helft pakte de thuisploeg een voorsprong en liep Merselo achter de feiten aan. Pas vlak voor rust wisten de Merselose korfbalsters het tij te keren en met een kleine voorsprong te gaan rusten: 4-5. Na de pauze kwamen de gasten sterk uit de startblokken en stonden zelfs geen tegentreffer meer toe. Regelmatig scorend nam Merselo de punten mee naar huis. Voor Merselo scoorden Jacqueline van Meijel (3x), Angela Litjens en Monique Janssen (beiden 2x), Loes Claessens, Fleur Claessens en Aniek Martens de doelpuntenn. Concurrent Mikado kwam niet in actie, waardoor Merselo nu met negen punten uit zes duels de koppositie heeft gepakt. Mikado staat nu tweede met acht punten uit vijf duels. Merselo ontvangt op zondag 21 januari nummer drie BIO. Het duel in sporthal De Wetteling begint om 15.50 uur.