Ruim twee uur genieten van de dansshow in Schouwburg Venray.
Ruim twee uur genieten van de dansshow in Schouwburg Venray. Foto: Henk Lammen

Genieten tijdens Infinity

venray | Janssen Dansen en Sporten in Venray presenteerde zondag de show Infinity.

In een uitverkochte Schouwburg Venray verzorgden ruim 170 dansers en danseressen een voorstelling die ruim 2,5 uur duurde. Een lange zit, maar meer dan de moeite waard, want Infinity was een aaneenschakeling van dansen door jong en oud. Op herkenbare nummers, maar ook frisse melodieën die door de dansers met verve werden uitgevoerd. Een uur voor de voorstelling was het achter de coulissen een drukte van jewelste.

De laatste kinderen werden geschminkt, andere artiesten namen een laatste hapje voordat het rode doek omhoog ging. Er werden door de kleinsten spelletjes gedaan. De zenuwen waren van hun gezichten af te lezen. "We kregen vanmorgen nog telefoontjes van ouders. Kinderen die ziek waren. Maar iedereen is toch gekomen om er een geweldige show van te maken. Jullie zijn allemaal kanjers", zei Jorianne Janssen van de Venrayse dansschool.

Na het dansspektakel bedankte de dansdocente de ouders en andere vrijwilligers die achter de schermen actief waren geweest.

"Zonder jullie steun en medewerking is het onmogelijk een show als deze te organiseren. Ik hoop dan ook dat iedereen genoten heeft", zei Jorianne Janssen in haar slotwoord richting het publiek. "Wij wel, en volgend jaar komen we dan ook terug met een nieuwe show."

Afbeelding
Afbeelding