Afbeelding
Foto:

Natuurlijk Gezond Noord-Limburg

Venray | Het platform Natuurlijk Gezond Noord-Limburg biedt een overzicht van natuurlijke zorgaanbieders en hun activiteiten in de regio.

Dit platform is een jaar geleden opgericht om de zichtbaarheid en bereikbaarheid van de natuurlijke gezondheid te vergroten en gaat 2018 in als een officiƫle stichting.

De stichting heeft de taken verdeeld in een kernbestuur, bestaande uit Marike van Eijs (voorzitter), Nicole Geertjens (secretaris) en Hans Beumers (penningmeester) en de passiehouders (Jan van Zuijlen, Wilmi Thijssen, Nard Keuten, Janneke Hansen en Anita Goumans) met hun passiegebieden. Hier kunnen alle aangesloten therapeuten meewerken aan het gezamenlijke doel door middel van de drie pijlers: Informeren-Verbinden-Inspireren.

Tijdens de Hiltho in oktober heeft het platform zich gepresenteerd aan het grote publiek en laten ervaren dat door samenwerking er een onderling sterke verbinding is. De eerstvolgende gezamenlijke activiteit waarbij de stichting aanwezig is, is tijdens de Boekenweek van 10-18 maart in de bibliotheken van Venray en Horst met als toepasselijke thema: Natuur. Door het jaar heen organiseren deelnemende therapeuten van de stichting workshops, lezingen, opleidingen en cursussen.

Kijk hiervoor op de website www.natuurlijkgezondnoordlimburg.nl.


Legends of Rock in Wetteling

Venray | In sporthal De Wetteling in Venray wordt op zaterdag 7 april het Legends of Rock-tributefestival gehouden met op het programma de internationale tributes AC/DC, Metallica, Guns n' Roses, U2, MUSE en Joe Cocker.

Met een groot podium, een grote lichtshow en veel speciale effecten wordt ook deze editie een aaneenschakeling van dynamische rockshows die zorgen voor de ultieme livebeleving. Foodarea, een diversiteit aan merchandisestands, tattoo-artists en een barbershop maken dit indoorfestival helemaal compleet. De Wetteling opent zijn deuren om 15.00 uur. Het programma start om 16.00 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.optisport.nl/venray en www.ab-bookings.nl.