Afbeelding
Foto:

St. Oda: opening jubileumjaar

Merselo | Met een rondgang van de fanfare en drumband door Merselo heeft fanfare St. Oda Merselo op 1 januari haar jubileumjaar geopend.

In september 2018 bestaat St. Oda namelijk 100 jaar. Tijdens de rondgang werden twee nieuwe marsen gespeeld en diverse mensen liepen achter de vereniging aan naar repetitielokaal 't Anker. Hier werd met vuurwerk het jaar officieel geopend. Aansluitend was er de nieuwjaarsreceptie waar door voorzitter Frans Janssen werd stilgestaan bij de diepte- en hoogtepunten van het voorgaande jaar maar ook bij alles wat er dit jaar gaat gebeuren. Het logo 100 jaar St. Oda werd onthuld en er werd getoost op een mooi muzikaal jubileumjaar. Tevens is het programma van het jubileumjaar gepresenteerd.

Enkele highlights: Dinnershow met 5-gangen maaltijd (14 april), weekend weg met de vereniging (23/24 juni), receptie (23 september), jubileumconcert Schouwburg Venray (24 november).


De kracht van jouw wortels

Overloon | In Ontmoetingspunt 't Helder is Overloon vindt op zondag 25 februari de ontmoeting De kracht van jouw wortels plaats voor mensen die in hun leven te maken hebben gehad met zelfdoding van een dierbare.

De middag wordt gegeven door ritueel begeleider Dorien van Dijck. De middag is bedoeld voor mensen die in hun leven te maken hebben gehad met zelfdoding van een dierbare. Een ontmoeting met respect voor ieders eigenheid en respect voor het eigen gevoel en met ruimte voor ontmoeting met jezelf en met anderen die een vergelijkbaar verlies geleden hebben. De middag duurt van 14.15 tot 17.30 uur en opgeven kan via e-mail dorien.vandijck@hotmail.com of via telefoon 0478-642527/06-30693894. Wie graag deelnemen en eerst zijn verhaal met Van Dijck wil delen dan dit doen in een persoonlijk gesprek. Neem contact op via een van de bovenstaande telefoonnummers.


Truckrun 2018

Horst | De negentiende editie van de Truckrun Horst vindt plaats op zondag 8 april. Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich hiervoor aanmelden.

De Truckrun is bedoeld om mensen met een beperking een mooie dag te bezorgen in de gemeentes Horst aan de Maas en Venray. Zij mogen dan als bijrijder van een van de 275 chauffeurs een rit maken van een kleine 50 kilometer. Op zaterdag 20 januari vanaf 8.00 uur kunnen chauffeurs zich aanmelden via www.truckrun.nl of e-mail
chauffeurs@truckrun.nl.