Afbeelding
Foto:

Jeugdbowlers in de prijzen

Venray | De Venrayse kampioenschappen jeugdbowlen zijn in Venray gehouden. Er deden in totaal dertien kinderen aan de titelstrijd mee. De kinderen een drie games voorronde gespeeld en een uit drie games bestaande finale.

Uitslagen: Junioren: 1. Sjoerd Jansen. Aspiranten: 1. Maddy Jansen. 2. Giel van Gorp. 3. Jorn Jansen. 4. Job Andriessen. 5. Marius Ewals.

Pupillen: 1. Lars Rongen. 2. Wouter Opbroek. 3. Luca Onano.4. Luuk Verblakt. 5. Sem van Westerveld. 6. Thom Engels. 7. Mark Bouw.


Wandelevenement

Venray | Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 vindt in Venray de eerste editie plaats van het Meerdaags Wandelevenement Venray (MWV). Een jaarlijks terugkerend wandelevenement, dat in 2019 wordt uitgebreid naar drie dagen.

Een wandelevenement als training voor bijvoorbeeld de Vierdaagse van Nijmegen en/of Apeldoorn, Kennedymarsen of andere langere afstandsmarsen, maar ook zeker voor de wandelaars die graag ongedwongen een of meerdere dagen een korte afstand willen lopen. De afgelopen tijd is hard gewerkt aan de structuur van de nieuwe organisatie, maar ook aan de website en de Facebookpagina. Komende maandag houdt de organisatie een persbijeenkomst over de plannen. In Peel en Maas van volgende week een verslag.