Afbeelding
Foto:

Geslaagd toernooi in Bouledrome

Venray | Het zesde Jeu de Boules Nieuwjaarstoernooi is zaterdag gespeeld in de Bouledrome op het Speulpark aan de Hoopweg in Venray.

Er was veel belangstelling en het maximaal aantal van 72 deelnemers werd gemakkelijk behaald. Om 10.30 uur werd door Bouledrome-voorzitter Eef Zeelen een positieve toespraak gehouden over het voorbije en het nieuwe jaar. Daarna werd gestart met de wedstrijden. Ieder doublet moest vier wedstrijden spelen.

Uitslag: 1) Toon v.d. Pas en Jan v.d. Pas, Piëlboulers. 2) Toon van Rens en Edgar Ikkert, Hedse Boulers/JBC. 3) Mien Janssen en Richard Janssen, Hedse Boulers. 4) Gerard Loeffen en Nico Philipsen, JBC Venray. 5) Piet Jenniskens en Mien Jenniskens, Lönse Boulers. 6) Harrie Janssen en Piet Keijsers, Lönse Boulers. 7) Wiel van Lier en Maria van Lier. 8) Eef Zeelen en Johan van Maris, JBC Venray'80. 9) Cor Verkoelen en Mini Verkoelen, Wellerlooi. 10) Herman van Limbeek en Martien Lensen, Oostrum/JBC. 11) Jan Derikx en Frans Janssen, Hedse Boulers. 12) Wiel Cornelissen en Hans Langohr, JBC Venray'80. 13) Els van Erkelens en Rene van Erkelens,Kemphaan/JBC. 14) Harry Kessels en Ger Pelser, JBC Venray'80. 15) Jan van Kempen en Joos Heesen JBC Venray'80.

Foto: L. Mien en Richard Janssen, M. Toon en Jan v.d. Pas, R. Toon van Rens en Edgar Ikkert. Foto: Jan Derikx.


Venray oefent tegen VVV

Venray | SV Venray oefent op maandag 15 januari tegen VVV-Venlo.

Het duel tussen de eersteklasser en de eredivisieclub vindt plaats in stadion De Koel in Venlo. VVV-Venlo overwintert dit seizoen dicht bij huis. De Venlose ploeg verblijft van 9 tot 13 januari in een hotel in Boekend en traint gewoon in stadion De Koel.