Afbeelding
Foto:

Gorree In Vorm sponsor Moorrees

Venray | Myrthe Moorrees, speelster van FC Twente, maakte in oktober 2017 haar debuut in het Nederlands Elftal. De eerste, officiƫle stap richting haar droom om het WK in 2019 in Frankrijk te spelen.

Sinds deze week heeft zij in Gorree in Vorm een sponsor die haar ondersteunt bij dat doel en de reis ernaartoe. Het bedrijf met zijn roots in Venray, de geboorteplaats van Moorrees, is een technisch bedrijf dat zich onder andere bezig houdt met slijpen van snijgereedschap, CNC-bewerking, CNC Langdraaien, laser bewerking en technische montage. De samenwerking met Moorrees is echter op een ander vlak gebaseerd, namelijk de gelijkenissen in missie en visie.

Gorree in Vorm denkt in oplossingen in plaats van producten en opereert naast klantgericht, ook medewerkersgericht. Herman Gorree, eigenaar Gorree in Vorm: "Ondernemen is als topsport, als alle omstandigheden optimaal zijn, zijn topprestaties mogelijk. Om plezierig en productief te werken, moeten medewerkers 'in vorm' zijn. Dat wil zeggen fysiek fit zijn, maar ook goed in hun vel zitten en genoeg uitdaging hebben. Wij ondersteunen onze medewerkers bijvoorbeeld met persoonlijke doelen, op welk gebied dat ook is."

Ook voor prestaties op het voetbalveld geldt dat de omstandigheden optimaal moeten zijn en je op alle vlakken 'in vorm' moet zijn. Voor Moorrees is het persoonlijke doel om het WK in 2019 te spelen met Oranje en de samenwerking met Gorree in Vorm betekent daarom veel.
Moorrees: "Ik haal energie uit de denk- en werkwijze van Herman Gorree. Hij denkt om en pakt dingen anders aan, dat inspireert mij. Daarnaast voelt deze samenwerking als een grote steun in de rug. Daar ben ik hem nu al dankbaar voor."

Van links naar rechts op de foto: Herman Gorree (Gorree in Vorm), Myrthe Moorrees en Eefje Janus (FlowSports).

Foto: FlowSports.