Buutkampioenen naar Wanroy

Wanroy | Stichting Carnavalsactiviteiten land van Cuijk houdt op vrijdag 2 maart voor de 22e keer het Zuid-Nederlands Buutkampioenschap in Wanroij.

Voor deze avond zijn vijftien jubileumprinsen op het podium uitgenodigd die in hun jubileumjaar, samen met de jubilerende vereniging, te gast waren afgelopen 22 jaar. Ook zijn de meeste Zuid-Nederlandse buutkampioenen van de afgelopen jaren als gast aanwezig. De beste buutteredners uit Limburg en Brabant staan op deze vrijdag in de buutton in 't Wapen van Wanroij en strijden om opvolger te worden van Dirk Kouwenberg. In de pauze zijn er cabaret- en zangoptredens. Op zaterdag 3, vrijdag 9 en zaterdag 10 maart zijn er gala-avonden waar de vier beste buuttereedners van het kampioenschap optreden, afgewisseld met cabaret, zang en dans. Alle avonden beginnen om 20.00 uur. De kaartverkoop start op zaterdag 13 januari uitsluitend telefonisch, vanaf 9.00 uur bij Stichting Carnavalsactiviteiten Land van Cuijk: 06-12715658 en 06-10298978. De kaarten kunnen worden opgehaald op zaterdag 20 januari 2018 tussen 9.00 en 12.00 uur bij Theo Arts, Pleinstraat 35 in Rijkevoort. Voor meer informatie: www.buutkampioenschap.nl en Facebook.


Prinsenbal Veulen

Veulen | Carnavalsvereniging Ut Dartele Veulen presenteert op zondag 7 januari haar nieuwe prins. Voorafgaand aan de bekendmaking van de nieuwe prins carnaval wordt ook het nieuwe jeugdtrio bekendgemaakt.

De middag begint om 14.11 uur in de Perdsstal in Veulen.