Afbeelding
Foto:

Cheque voor wensambulance

Venray | Tijdens de nieuwjaarsreceptie van SV Venray wordt traditioneel een loterij gehouden voor een goed doel of meerdere goede doelen.

Dit keer was dat de Stichting Wensambulance Limburg. Wensambulance Limburg vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn. Het gaat vaak om 'kleine' dingen, momenten die voor velen vanzelfsprekend
lijken.

Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van zijn of haar wens weer even genieten. Een klein deel van de pijn kan voor even aan de kant worden gezet. Wat overblijft is een herinnering om voor altijd te koesteren. Wensambulance Limburg stelt een speciaal hiervoor ingerichte ambulance ter beschikking.

Naast het vervoer met de ambulance neemt Wensambulance Limburg ook de begeleiding tijdens deze dag voor haar rekening. De medewerkers van de wensambulance namen de cheque ter waarde van 500 euro dankbaar in ontvangst. Een groot aantal sponsors van de Venaryse voetbalclub droeg bij aan het prijzenpakket.

Foto: Coert de Bruijn.