Walk&Talk

Venray | BiblioNu Venray houdt op dinsdag 9 januari een Walk&Talk bijeenkomst. Het thema is Werken in de Zorg met als gastspreker Emile van Mullekom. Van Mullekom vertelt over de zorg, de functies, opleidingsmogelijkheden, doelgroepen en vooral ook over welke competenties men moet beschikken om in de zorg te werken.

In de zorg zijn momenteel grote tekorten en veel openstaande vacatures. Voor veel oudere zij-instromers en werkzoekenden is de zorg vaak een onbekend terrein. De weg om succesvol te solliciteren en aangenomen te worden vergt vooraf een gedegen voorbereiding, oriëntatie, onderzoek en motivatie.

Een Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. De deelnemers kunnen hun sollicitatie-ervaringen delen met elkaar, contacten leggen en suggesties krijgen en geven die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Inloop vanaf 9.00 uur. De start is om 9.30 uur en de bijeenkomst duurt tot 11.30 uur.

Deelname aan de Walk&Talk is gratis. Graag vooraf aanmelden via e-mail mpeeters@biblionu.nl.


Presentatie prins De Piëlhaan

Venray | Carnavalsvereniging De Piëlhaan in Venray maakt op vrijdag 5 januari haar nieuwe carnavalstrio bekend.

Het programma begint om 19.11 uur in wijkgebouw 't Stekske aan de Kruidenlaan 161 in Venray. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.