Afbeelding
Foto:

Fenne Janssen Limburgs beste

Venray | Fenne Janssen uit Venray, lid van het Venloop Running Team, is zaterdag Limburgs kampioen veldlopen geworden bij de B-junioren (geboren 2001 en 2002).

Janssen was de snelste in haar categorie bij de Neelder veldloop in Roermond. Vanaf de start liep ze aan kop van de wedstrijd over 3000 meter op het natte en modderige parcours en finishte in een tijd van 12 minuten en 29 seconden.

Op oudejaarsdag neemt ze deel aan de Sylvestercross in Soest.


Alzheimer

Venray | Het Alzheimer Café Venray is weer open op maandag 8 januari.

Het café is een maandelijkse informele bijeenkomst waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en te leren over dementie en aanverwante thema's. Het thema van de avond is Als het thuis niet meer gaat en opname in zicht komt. Er wordt in gesprek gegaan met mantelzorgers die hun ervaringen met de aanwezigen in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray delen. De inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie: Joke Halmans, telefoon 06-53730515.