Afbeelding
Foto:

Taekwondoka's Tong-Il geslaagd

Venray | De wintergeup-examens, georganiseerd door Taekwondo vereniging Tong-Il , gehouden in gemeenschapshuis D'n Oesterham in Oostrum en door alle leden met goed gevolg afgesloten.

Bij de pupillen, aspiranten, junioren en senioren moest iedereen de open vragenlijst over benamingen van technieken en algemene begrippen invullen. Daarna kwamen de praktijkonderdelen hand- en beentechnieken, stijlfiguren, stap-sparring, vrij sparren, zelfverdediging en breektesten aan de beurt. In de nabespreking werden de aandachtspunten met de deelnemers besproken. Na een intensieve maar succesvolle dag konden de onderstaande leden het internationaal erkende TBN/WTF-diploma in ontvangst nemen.

Tevens namen vier leden van Tong-il die in voorbereiding zijn op het zwartebandexamen onder leiding van hun trainer een kijkje bij het nationale danexamen in Lent. Dit om al een indruk te krijgen van wat hen te wachten staat in de zomer van 2018.

Witgele band 9e geup: Samuel Bakker, Simon Dik, Sindney Schoonen.

Gele band 8e geup: Julian Clephas, Martijn Denissen, Sanna Overweg, Vincent Palmen, Demi Duykers, Rob Jenneskens.

Geelgroene band 7e geup: Selwa Mekran, Chaima Mekran, Nathalie van Rijt, Thomas van Well, Fabian Wester, Michelle Hogenkamp,Wouter van Gulick.

Groene band 6e geup: Le Quoc Bao.

Groenblauwe band 5e geup: Lisa de Graaf, Tijmen Huijbers, Finn Tonissen, Ivana Schaap, Oriana Schaap, Jimmy Driessen.

Blauwe band 4e geup: Julian Janssen, Lucas Vossen, Pien Wismans, Mark Peeters, Floor Wismans.

Blauwrode band 3e geup: Fay Brugmans, Finn Janssen, Mijntje Meijer, Arezu Yousufzai.

Rode band 2e geup: Lynn van de Burgt, Pim Franssen.

Roodzwarte band 1e geup: Mohammed Mekran.


Afbeelding