Afbeelding
Foto:

Jeugd Red Stars weer succesvol

Assen | Zes jeugdleden van Red Stars namen in Assen deel aan het B-ranglijsttoernooi.

Bij de jongens junioren speelden Pepijn Engels en Siem Janssen geen rol van betekenis, dit ondanks het goede spel. Bij de jongens cadetten speelden Sem van Gameren en Jules Holtman een sterke poule. Beiden werden eerste in hun poule met vijf winstpartijen. In de kwartfinale verloor Holtman met 12-10 in de laatste game.

Van Gameren won de kwartfinale en in de finale moest hij het opnemen tegen Hutaf Huissen. Door deze te winnen kreeg Van Gameren de A-status bij de cadetten. Bij de jongens pupillen speelde Gijs Vreugdenhil een goede poule en dit leverde hem de eerste plaats op. In de kwartfinale moest hij echter het hoofd buigen. Bij meisjes verscheen Eline Smeets aan de start bij de cadetten. Ze bleef steken op de derde plaats in de poule en was daarmee uitgeschakeld. In Horst speelde jongens 8 en 9 tegen elkaar voor de titel van de afdeling 4e klas. Algeheel kampioen werd Red Stars 9 door met 4-1 te winnen. De senioren speelden in Suechteln in Duitsland het jaarlijkse kersttoernooi. Succesvol in de A-groep waren Ronald Bogaard, Frank van der Vleuten en Tom Thijssen.

Op donderdag 28 december (groep 3 t/m 6) en vrijdag 29 december (groep 7 en 8) zijn er de basisscholenkampioenschappen van de gemeente Venray in het tafeltenniscentrum aan de Zuidsingel 2a in Venray. Beide dagen beginnen om 10.00 uur.


St. Christoffel in de prijzen

Venray | Tijdens de eerste kwalificatiewedstrijd zijn de turnsters Amber Thielen en Marlou Bos van gymnastiekvereniging St. Christoffel uit Venray goed begonnen aan het eerste jaar als senioren. Met nieuwe oefeningen, elementen en motivatie gingen de twee meiden van start. Vrijwel alle oefeningen verliepen goed, met hier en daar kleine schoonheidsfoutjes. Helaas voor Amber ging het even mis op brug waardoor haar score op dit toestel lager uitviel en zij als 18e eindigde. Bij Marlou verliepen met name vloer en brug erg goed met een mooie score en een prima eindklassering als vierde. Tijdens de eerste plaatsingswedstrijd voor de halve finale van het LK waren er gouden plakken voor Ivana Schaap (pupillen 1 D2) en Laura Beurskens (Jeugd 1 D1). Adalina van Stelten behaalde een fraaie bronzen plak. Naast dit drietal plaatsten ook Marijne Gerritsen (10e), Isabelle Hermsen (19e), Jolein Vermeulen (6e) en Yasmin Soysal (12e) zich voor de halve finale.

Bij de junioren divisie 5 werd Fleur Moolenaar 10e, Irma van den Biggelaar 14e, Jenna Reijnders 17e en Lesley Flinsenberg 19e. Ook zij hebben zich geplaatst voor de halve finale.


Afbeelding
Afbeelding