Inalfa sluit pand Maasheseweg

Venray | Inalfa Roof Systems in Venray sluit op vrijdag 22 december om 11.00 uur officieel na 62 jaar de deuren van zijn pand aan de Maasheseweg.

Inalfa begon in 1955 met de bouw van dit pand in Venray. Zoals bekend is het grootste deel van Inalfa in 2015 en 2016 verhuist naar het nieuwe gebouw aan De Amfoor. Nu vertrekt echt het laatste deel uit 'de oudbouw' en sluit het Venrayse bedrijf definitief de deuren van het pand aan de Maasheseweg.

Dit doet Inalfa in een kleine ceremonie met de laatste medewerkers in dit pand, met oud-directeur van de eerste orde Ed Knoet en Irmgard Burgman-Kalinowski, weduwe van één van de oprichters. Inalfa Roof Systems is een van 's werelds grootste producenten van schuifdaken.


Lourdesreizen

Venray | Lourdesgroep Maas en Peel houdt op zondag 21 januari om 15.00 uur een informatiemiddag in het Pelgrimshuis in Smakt.

Er wordt informatie gegeven over de reizen, het leven van Bernadette en de bedevaartplaats Lourdes. De Lourdesgroep gaat van 26 mei tot en met 3 juni met de bus, en van 28 mei tot en met 2 juni en van 11 tot en met 16 september met het vliegtuig naar Lourdes. Nieuw is de gezinsbedevaart. Deze reis wordt gesubsidieerd. Dat wil zeggen dat er met extra hoge korting aan kan worden deelgenomen. Deze reis is van 13 tot en met 20 oktober. Wie CZ verzekerd is, kan in aanmerking komen voor een korting. Lourdesgroep Maas en Peel reist onder de vlag van de Organisatie Limburgse Bedevaart. Informatie: Cristien Goumans, telefoon (0478)636676, 06-23532814 of kijk op www.lourdesgroepmaasenpeel.jouwweb.nl.


Match

Venray | Match voor Vrijwilligers zoekt een bestuurder voor Stichting Wauw Wenst.

Omschrijving: Wauw speciaal voor Jou is op zoek naar een bestuurder voor de Stichting Wauw Wenst. De bestuurder gaat aan de slag om de wensen van de kinderen uit te laten komen. De werkzaamheden bestaan uit het uitwerken van een wens. Denk daarbij aan het regelen van sponsoren en het organiseren van de dag. Voor meer informatie: Match, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX in Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@matchvoorvrijwilligers.nl. Zie ook www.matchvoorvrijwilligers.nl.