Afbeelding
Foto:

Danseres Vera van Dijck derde

Odiliapeel | De danseressen van Dansvereniging Peel·Dancers uit Ysselsteyn namen afgelopen zondag met succes deel aan het tweede toernooi van het seizoen, georganiseerd door dv Swifters uit Odiapeel.

Vera van Dijck (foto) behaalde 239 punten en een derde plaats in de categorie solo junioren vrije klasse. In dezelfde categorie werd Meike Fransen met 219 punten negende en Floor Hellegers met 228 punten achtste. Dansgroep Flair danste voor het eerst in de juniorenklasse en werd met 215 punten zesde. Anne Konings behaalde een vijfde plaats met 252 punten in de categorie jeugd sportklasse.

Foto: Loes Poels.


Zaalvoetbal Lake Valley

Venray | In sporthal De Wetteling in Venray houdt Lake Valley op zondag 24 december een jeugdzaalvoetbaltoernooi voor veldverenigingen.

De wedstrijden voor de jeugd onder 11 duren van 09.00 tot 12.10 uur. Vervolgens komen onder 13 van 12.10 tot 15.55 uur en onder 15 van 15.55 tot 19.00 uur in actie. Zaalvoetbalvereniging Lake Valley houdt dit toernooi al enkele jaren om jeugdige veldvoetballers kennis te laten maken met zaalvoetbal. "We zijn enorm trots op onze jeugdafdeling. De manier waarop onze opleiding functioneert geniet veel aanzien, regionaal maar ook landelijk", aldus voorzitter Jeroen van Stokkem. "Als vereniging hopen wij zoveel mogelijk spelers af te leveren voor de hoofdmacht. In dit seizoen spelen maar liefst zeven A-jeugdspelers in ons eerste team. Individuele recente successen zijn de uitverkiezingen aan Nederland 0-18 deelname aan kwalificatietoernooien van Fabian Hendriks en speelminuten van Stan van Dijck in het eerste elftal van VVV-Venlo. Daarom zijn dit soort toernooien belangrijk om het contact met het veldvoetbal te houden. Zo hopen we voor elkaar iets te kunnen doen." De deelnemende teams zijn: ZSV Zeilberg, SV Venray, SV Ysselsteyn, SSS'18, SVOC'01, SV United, HBSV, Sportclub Irene, Venlosche Boys en SV Melderslo.