Afbeelding
Foto:

Cor nodigt uit in huiskamer Heide

Heide | Onder de noemer Cor nodigt uit ontvangt Cor van der Cruijsen op zondag 17 december om 15.00 uur muzikale vriendinnen en vrienden uit om samen de kersttijd sfeervol in te luiden.

Dit gebeurt in de huiskamer aan de Heidseweg 44 in Heide. De entree is vrij. Onder het genot van een glaasje glühwein en met warme wafels is het goed toeven in de huiskamer van Cor. Een mooi moment om samen terug te kijken op 2017 en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Cor & Co is er opnieuw in geslaagd om een afwisselend programma samen te stellen met artiesten van Heide en verre om deze middag muzikale kleur te geven.

Tot de artiesten behoren Zena Vollenberg (Heide), Fenne Ruhl, Isa Linders, Merli Janssen, Linde Arts (Merselo, Leunen en Ysselsteyn), David Janssen (Veulen), Nicole Croque (Leunen) en Venraynaar Jack van Els.


Kerstvoorstelling

Arcen | De kerstvoorstelling Overpeinzingen vindt op initiatief van het Franz Pfanner Huis plaats op vrijdag 22 december om 20.00 uur in de kapel van St. Paul aan Klein Vink 3 in Arcen.

Vanuit een hedendaagse tekstbeleving worden in deze kerstvoorstelling Maria en Jozef gevolgd via enkele door elkaar waaierende monologen uit Madonna's man van Daphne de Bruin. De entree is vrij en aanmelden niet nodig. Iedereen is welkom. Voor meer informatie: Piet Linders, telefoon (077)3988099. Voor meer informatie kijk op www.franzpfannerhuis.nl.