Kerstconcert

Oirlo | Muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo geeft op zaterdag 16 december haar jaarlijkse kerstconcert in de kerk van Oirlo.

Samen met zangeres Auke Classens wordt er een gevarieerd kerstprogramma uitgevoerd. De ruim vijftig muzikanten van Ons Genoegen brengen onder leiding van dirigent Johan Smeulders een programma met veel bekende kerstnummers in allerlei verschillende muziekstijlen en arrangementen.

Naast het fanfareorkest spelen de jeugdleden uit Oirlo en Castenray een aantal nummers mee met de fanfare. Voor de uit Oirlo afkomstige zangeres Auke Classens is het kerstconcert in thuiswedstrijd. Classens maakt al vanaf haar zesde levensjaar muziek en heeft inmiddels al heel wat bereikt in haar muzikale carrière. Tijdens het concert zingt ze diverse liedjes onder begeleiding van de fanfare. Daarnaast is ze ook onder begeleiding van piano een aantal keren te horen. Het programma begint om 19.30 uur en iedereen is welkom. Na afloop van het kerstconcert is er een samenzijn in gemeenschapshuis De Linde in Oirlo.


Kantfabriek

Horst | Bij Museum De Kantfabriek in Horst is de expositie Onderweg Textiele Reisherinneringen van Dichtbij en Ver Weg te zien.

Museum de Kantfabriek verzamelde een bijzondere collectie textiele reisherinneringen.

De tentoonstelling in het Horster museum is te zien tot 15 april 2018. Meer informatie:
www.museumdekantfabriek.nl.