Afbeelding
Foto:

Kunst heelt en verbeeldt

Wanssum | Bliss Kunst Training Coaching; Een bijzonder artistiek atelier voor kunstliefhebbers, enthousiaste kunstbeoefenaars, maar zeer zeker ook voor geïnteresseerden uit de zakelijke en educatieve wereld die creativiteit en kunst willen inzetten om persoonlijke, commerciële of onderwijskundige doelen te realiseren.

Klachtenvermindering

"Zoals de schilder Corneille al zei: 'Onder de huid van het schilderij moet je het hart voelen kloppen.' Dat is exact mijn visie op kunst en op de remediërende werking ervan. Kunst is meer dan alleen maar het leven artistiek kleuren. Kunst is een vorm van creatieve expressie die kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Kunst maakt hoofden leeg, leert je op zoek te gaan naar creatieve oplossingen, brengt weer samen en laat mensen belangrijke stappen zetten die nodig zijn om stress, verdriet, onvrede, lichamelijke of geestelijke klachten te verminderen. Om je gezicht te zien gebruik ik een spiegel, maar om je ziel bloot te geven, gebruik ik een kunstwerk en dat werpt zijn vruchten af."

Diepste geluk

Ik ervaar dat ik met mijn visie op kunst, naast de ontspanning die kunstzinnig werken biedt ook veel kan bijdragen aan het persoonlijke geluk van mensen. Bliss betekent vrij vertaald 'dieper geluk'. Iets dat iedereen nodig heeft. Ik wil mijn cursisten echt leren schilderen vanuit hun hart. Schilderen kan enorm bevrijdend werken."

(Loopbaan)coaches en therapeuten

Bliss verzorgt o.a. geaccrediteerde bijscholingen voor therapeuten, coaches en trainers die creativiteit in willen zetten als middel om hun doelen effectiever te bereiken. 'Of je cliënten begeleid die vastlopen in hun loopbaan, mensen behandelt met een burn-out, stress of fysieke klachten, kinderen coacht of trainingen voor ondernemers verzorgt; beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Creatieve werkvormen zijn de meest krachtige interventies en kunnen in vele situaties zeer effectief werken. Kunst heelt en verbeeldt. Het is mijn uitgangspunt om aan te sluiten bij wat iemand al doet om daar vervolgens vele waardevolle nieuwe creatieve coachinterventies aan toe te voegen. Hernieuwd zelfinzicht met bijbehorende inspiratie bij mijn cliënten is een van mijn missies."

Schilderijen

Naast dat Bianca vanuit haar ziel eigen schilderijen creëert, exposeert en verkoopt komt ze graag aan huis voor het geven van een passend kunstadvies. In het aanvoelen van de wensen van de klant zit de kracht van haar kunst en kunstadvies. Daarom staat ze graag voor jou klaar om een uniek kunstwerk te creëren dat van onschatbare waarde zal zijn. Zo besluit Bianca Ambrosius. "

"Als je iets nieuws creëert, krijg je de kunst van het leven te pakken en dat is de missie van Bliss. Leven!"

www.kunstatelierbliss.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding