Afbeelding
Foto:

Golden Oldies Xmas Party

Venray | In De Witte Hoeve aan de Gasstraat 5 in Venray wordt op zondag 17 december vanaf 15.30 uur een Golden Oldies X Mas Party gehouden met muziek uit de jaren'50,'60 en'70.

Vele grote hits uit de roemruchte jaren komen voorbij. Zo kan er genoten worden van een optreden van The Runaways, een van de betere Duitse sixtiescoverbands.

De band stond op het podium met Boney M, Susi Quatro en Chris Andrews en speelt een repertoire van onder andere The Beatles, The Beach Boys, The Bee Gees, CCR en Chris Anrews. De tweede band die op de planken staat, is The Black Albinos (foto) uit Den Haag. Deze formatie speelt rock-and-roll en muziek van Cliff, Buddy Holly en The Everly Brothers.

Tot slot is er de speciale gast Mrs. La Comparsa Jan De Hont, bekend van ZZen de Maskers met hits als Ik Heb Genoeg, Dracula, La Comparsa en Ave Maria no Mora. Jan de Hont wordt bijgestaan door de Black Albino's. Kaarten reserveren kan via telefoon (0478)580624-581626 of via e-mail l-linders@home.nl.

Verdere informatie kijk op de websites www.dewittehoeve.com of www.timeswitch.webklik.nl. Voor arrangementen neem contact op met telefoonnummer (0478)581626.


Ingezonden

Afscheid oude verkiezingsborden

Venray | Het artikel met deze kop, in de Peel en Maas van vorige week, heb ik tot drie maal toe gelezen, voordat ik de inhoud kon geloven.
Als ik het goed heb begrepen, gaat de gemeente Venray tussen de 10 en 20 duizend euro's betalen voor een wegwerpartikel, dat slecht éénmaal wordt gebruikt . Hierna schoten me meteen een paar gezegden te binnen: 'Gooi geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt', 'Het is goed riemen snijden uit andermans leer' en 'Op de kleintjes letten'. De laatste lijkt me van toepassing op onze burgervader, die als taak heeft 'als goed huisvader, op onze centen te letten'. Hans, nog eentje dan; 'Bezint eer
ge begint'.


Anne Beuving, Venray