3. Dennis Teunissen (Ysselsteyn), Kees Gommans (Oostrum), Marwin Hermans (Oostrum) en Chris Wilschut (Oostrum)        6

7. Armend Shala (Venray), Dimitris Touratzidis (Venray), Bas Joosten (SSS'18), Sil Arts (BVV'27), Willem Karman (BVV'27), Lou van Kempen (BVV'27), Ser van Es (Holthees), Danny Houwen (SVOC'01) en Kacper Ciupa (SV United)        5

16. Koen Verlinden (SSS'18), Marc van Rens (Volharding), Gijs Dinghs (Ysselsteyn), Jimmy Lucassen (BVV'27), Roel Verkoijen (BVV'27), Nils Jakobs (Merselo) en Tim Philipsen (Merselo)         4

SSS'18 ligt uit het bekertoernooi

SSS'18-Rhode 1-3 (0-1).

Doelpunt: Hugo Hebben.

OVERLOON | SSS'18 verloor donderdag op het eigen kunstgras met 1-3 van Rhode. Het was een duel uit de derde bekerronde.

Twee maanden geleden voor de competitie won Rhode al met 0-3 in Overloon. Het was donderdagavond in de stromende regen een troosteloze ambiance. Slechts een handvol toeschouwers trotseerde kou, wind en regen. Zij zagen een weinig opwindende eerste helft. Na 22 minuten namen de bezoekers de leiding. Serge Voss troefde zijn bewaker Willem Kuenen af en tikte de bal in het doel: 0-1. Voor rust ontstond er weinig gevaar voor beide doelen.

Na de theepauze hield het op met regenen. De bezoekers uit Sint Oedenrode drongen aan maar de uitstekend keepende Thomas Massop hield de Overloners lang op de been. In de 70e minuut kwam SSS'18 op gelijke hoogte. Spits Bas Joosten joeg door en wist de doelman de bal te ontfutselen. Hij tikte de bal breed naar de ingevallen Hugo Hebben die de 1-1 scoorde. De Rhodenaren waren even van slag en de geel-zwarten kregen wat meer grip op de wedstrijd. Maar dit was slechts van korte duur. Rhode ontketende een slotoffensief en vijf minuten voor tijd viel de 1-2 uit een vrije trap. In de 92e minuut liepen de bezoekers nog uit naar 1-3.