Dubbelconcert in 't Helder

Overloon | In Ontmoetingspunt 't Helder in Overloon wordt op dinsdag 26 december een dubbelconcert gehouden.

Paul Vens, Herman Verheijen en Leonie Wintjes brengen sfeervolle liederen ten gehore brengen, afgewisseld met Tibetaanse klankschalen. In het tweede deel laat Els Denessen haar harpspel horen en zingt daarbij Keltische liederen. Ook zijn een aantal wenskaarten te zien van Hilde. Zij tekent met potlood en pastelkrijt en laat zich graag inspireren door bloemen, natuur en kleuren. 'Wenskaarten met een boodschap' zoals ze haar werken noemt, want ook de teksten zijn van eigen hand en hebben vaak een boodschap voor de ontvanger. Neem alvast een kijkje op www.paulvens.nl en www.something-els.com. Het concert begint om 15.00 uur. Aanmelden kan via telefoon (0478)641404, 06-27007511 of via e-mail t-helder@ziggo.nl. Zie ook www.helder-overloon.com.

Toepwedstrijden

Blitterswijck | St. Antonius Abt Gilde Blitterswijck houdt op zondag 17 december voor de 28e keer de jaarlijkse toepwedstrijden in café De Zwart aan het plein in Blitterswijck.

Er kan worden getoept voor haan en braadworst en de wedstrijden beginnen om 11.00 uur. De gewonnen etenswaren worden vers door de gildebroeders van het gilde aan huis
bezorgd.