Afbeelding
Foto:

Drie kampioenen Red Stars

Venray | Tafeltennisvereniging Red Stars heeft de najaarscompetitie afgesloten met drie kampioenen bij de senioren (foto).

Naast het eerste team, dat door een 7-3 zege op Entac de de titel pakte, werden ook het tweede en derde team kampioen in hun poule. Heren 2 was al kampioen geworden en sloot de competitie positief af. Het team bestaande uit Robert van den Bosch, Tom Thijssen, Patrick Zwiers, Matthian Vaes en Maurice Achten promoveert naar de tweede divisie. Heren 3, bestaande uit Desmond Janssen, Maarten Peters, Huub van de Putten en Sander van den Broek, werd eveneens kampioen en speelt volgend seizoen in promotiehoofdklasse.

Ook de jeugdteams van Red Stars presteren uitstekend. Jongens 1 kan zich in de laatste speelronde plaatsen voor de Nederlandse kampioenspoule. Jongens 2 kan de titel nog veroveren in de B-klasse. Jongens 3 (Siem Janssen, Jochem van Sinderen en Bart Arts) werd kampioen in de afdeling hoofdklasse en speelt komende competitie op het C-niveau van Nederland.

Zondag speelden vijftien jeugdleden met succes de kwartfinale van de NJM verdeeld over drie plaatsen (Hilversum, Arnhem en Nijmegen) Tien jeugdleden wisten zich te plaatsen bij de 24 beste spelers in hun categorie van Nederland: Emma van der Zanden en Jenny Ge (meisjes junioren), Eline Smeets (meisjes kadetten), Maud Arts (meisjes pupillen), Kas van Oost, Jules Holtman en Sem van Gameren (jongens kadetten), Gijs Vreugdenhil (jongens pupillen) en Pieter Zwiers en Thomas Zwiers (jongens welpen).