Afbeelding
Foto:

DA: Gezond, fris en mooi

Overloon | U kunt ons vinden in het hart van het mooie Overloon. De DA is gevestigd in het pand aan de Irenestraat 5a. Wij zijn een relatief jong bedrijf we openden onze deuren in april 2011.

De winkel is in oktober 2015 volledig vernieuwd. Om het onze klanten nog makkelijker te maken hebben we onze winkel vanaf dat moment in gedeeld in drie werelden: Fris, Gezond en Mooi. De wereld Fris staat voor het vertrouwde drogisterijassortiment, waarin alles voor je persoonlijke verzorging verkrijgbaar is. Binnen de wereld Gezond tref je alles aan om gezond en vitaal te blijven. Denk aan zelfzorg, voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Mooi staat voor luxe cosmetica, verzorging en parfumerie. Denk hierbij aan de merken Collistar, PUPA, Hugo Boss, Paco Rabanne.

Op de foto staan twee van onze medewerkers. Lilian Relouw is al 24 jaar werkzaam in de drogisterij. De andere medewerkster is Annemie van Dijck uit Venray. Zij werkt sinds veertien jaar in de drogisterij. Beide vrouwen werken vanaf de opening bij de DA in Overloon. DA staat voor aandacht, klantvriendelijkheid en deskundigheid, dit willen wij natuurlijk graag uitdragen. Onze winkel is dan ook in het bezit van het kwaliteitskeurmerk 'Erkend Specialist in de Zelfzorg'.

Regelmatig worden er workshops gegeven voor nagelverzorging, make-up tips, huidverzorging. Mocht je interesse hebben neem gerust contact op met de DA. De workshops worden op maat verzorgd. Mensen die bij ons voor de eerste keer binnen lopen staan versteld van wat er zich achter de pui bevindt. De winkel is 225 m2 groot en je kunt er naast drogisterijproducten ook speelgoed, bijoux, chocolade, tassen en home deco vinden.

Nieuwsgierig geworden? Bij deze advertentie is een knipbon te vinden met 25 procent korting op één artikel.

Tot ziens, tot DA

Afbeelding