Venray | Bowling Vereniging Venray heeft een Sinterklaastoernooi gehouden voor de jeugdafdeling. Er deden twaalf jeugdleden aan het bowlingfestijn mee.

De uitslag: 1. Sjoerd Jansen. 2. Job Andriessen. 3. Giel van Gorp. 4. Luuk Verblakt. 5. Maddy Jansen. 6. Luca Onano. 7. Marius Ewals. 8. Mark Bouw. 9. Jorn Jansen. 10. Wouter Opbroek. 11. Sem van Westerveld. 12. Thom Engels 989.

Op de foto de drie prijswinnaars.

Koploper wint van Lake Valley

't Brökske-Lake Valley 5-0 (3-0).

Venray | De zaalvoetballers van Lake Valley verloren maandagavond in Nederweert met 5-0 van 't Brökske, koploper in de hoofdklasse E.

Het Venrayse team speelde een van zijn mindere wedstrijden en had weinig in te brengen tegen de thuisclub. Tot kort voor rust stond Lake Valley tactisch nog goed in de verdediging en gaf weinig kansen weg. De gasten leken dan ook met een kleine 1-0 achterstand de rust in te gaan. Pal voor de pauze sloeg de koploper echter nog twee keer toe. De twee doelpunten vielen door slordig balverlies aan Venrayse zijde en individuele acties van de tegenstander. 't Brökske zette de hele wedstrijd pressing over het hele veld Daar had Lake Valley veel moeite mee. In balbezit kon de Venrayse ploeg de bal niet in de ploeg houden en maar weinig gevaar stichtten. De thuisclub was gedurende de hele wedstrijd beter en scherper en hield dan ook dik verdiend de drie punten in eigen huis. Komende week mag 't Brökske in een onderlinge wedstrijd tegen Amicitia 2 gaan bepalen wie de winterkampioen wordt in de hoofdklasse E. Lake Valley heeft de komende vier weken geen competitieprogramma. Het team gaat naast de zondagen ook op de woensdagen trainen om zich zo goed voor te bereiden op de tweede seizoenshelft in de hoofdklasse. De Venrayse zaalvoetballers staan nu negende en voorlaatste in de stand met zeven punten uit negen duels. Het nog puntloze ZVVM/Campus 2 staat tiende en laatste.

Op maandag 8 januari start Lake Valley de tweede helft van de competitie met een thuiswedstrijd tegen ZVV Gulpen. Dit duel in sporthal De Weert in Venray begint om 20.30 uur.